Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV Çözülemeyen Sorun

Onvo TV Çözülemeyen Sorun
29 Temmuz 2024 11:43

Yaklaşık 1 sene önce Vatan Bilgisayar'dan Onvo marka 55 inç Webos TV aldım. Kurulduktan sonra panelinin arızalı olduğunu gördüm değişim talebinde bulundum. 3 ay kadar uğraştıktan sonra değişim sağlandı gelen TV'nin paneli yine sorunlu çıktı 4 5 saat çalıştıktan sonra panelde çizgiler çıkıyordu. Tekrar servise başvurdum iade talebi istedim sonuç gelmedi. 1 ay önce tekrar talepte bulundum ve Onvo sadece panel değişimi olur dedi. Ona da tamam dedim panel değişsin o zaman. 2 hafta önce Hatay Antakya'daki onvonun yetkili servisi Star elektronik tarafından arandım ve panelin geldiği televizyonu oraya götürüp aynı gün içinde değişim sağlayacağını söylediler televizyonu 15 temmuzda bahse konu sözde yetkili servise bıraktım. 2 haftadır televizyon tarafıma teslim edilmedi ve her aradığımda panelin TV'de çalışmadığını çift ekran göründüğü, bu hatayı düzeltemediğini, düzelmesi için onvodan yazılım talep ettiğini söyleyip geçiştiriyor. Sıfır TV alıyorum aldığım günden beri sorunlu ve asla yardımcı olunmuyor ve yine TV'siz kaldım. Sorunumun çözülmesini siz Onvo yetkililerinden talep ediyorum.

29 Temmuz 2024 12:18 (Şikayetten 35 dakika sonra)
30 Temmuz 2024 22:59

Hala Herhangi bir Onvo yetkilisi tarafından aranmadım yetkili servis aradı televizyonu yapamadığını ve televizyonu merkeze göndereceğini söyledi anlaşılan ben televizyon falan izleyemeyeceğim. Sıfır sorunsuz ürünle değişim talep ediyorum. Değiştirmiyosanız da paramı iade edin ben uğraşmaktan çok yoruldum çok sıkıldım.

07 Ağustos 2024 16:45

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
05 Ocak 2024 22:15
Onvo Webos TV'de Yaşanan Teknik Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Onvo Webos TV'de Yaşanan Teknik Arıza Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
08 Kasım 2023 15:43
"Onvo müşteri hizmetleri yetkilisine çokça teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sorunumun çözülmesine vesile oldu. Çözer teknik benimle iletişime geçti ve gelip cihazı teslim aldılar. 24 saat içerisinde de cihazı bana teslim edeceklerini söylediler. Ayrıca çözer teknikten başka bir kişi arayıp aksaklıktan dolayı özür dilediler."
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Onvo TV'nin Sürekli Ekran Sorunları Ve Yetersiz Servis

Ömer
19 Aralık 2024 00:27
onvo-tvnin-surekli-ekran-sorunlari-ve-yetersiz-servis-2.pdf
onvo-tvnin-surekli-ekran-sorunlari-ve-yetersiz-servis-1.pdf
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
06 Kasım 2023 13:28
Onvonun Kalitesiz Televizyonu Ve Sonrası
Rezan sonuçtan hiç memnun değil

Rezan
22 Eylül 2023 13:29