Onvo TV'nin Sürekli Ekran Sorunları Ve Yetersiz Servis

19 Aralık 2024 00:2712.232

02.03.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Onvo marka OV75F500 75 inç TV aldım fakat TV kullanımına başladıktan 1 hafta sonra ekran ara ara gidip gelmeye başladı. Güncellemeden kaynaklı diye düşünerek geçiştirdim fakat her geçen gün sıklaşıyordu. 25.09.2024 tarihinde yetkili servisi aradım ve gelip alıp götürdüler ve kendilerinin yapamayacağını, Onvo'nun direkt panel değişeceğini söyleyip yaklaşık 25 iş günü bekledim. Panelde sorun olduğu için panel değişip geldi denildi. Kurulum için yetkili servis geldi. TV'yi kurmaya fakat ekranda aynı hata devam ediyordu ve aşırı bir şekilde piksel hataları olmuştu. Yani panel değişmemişti, arızam hâlâ devam ediyor. Değişim talep ettim ve cevap olarak tamir ve onarım olarak geri dönüş oldu. Kabul etmiyorum. İadesini veya değişimini talep ediyorum. Her yere şikayet edip hakkımı almak istiyorum.

19 Aralık 2024 00:10

02.03.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar dan Onvo marka OV75F500 75 inç TV aldım fakat TV kullanımına başladıktan 1 hafta sonra ekran ara ara gidip gelmeye başladı güncellemeden kaynaklı diye düşünerek geçiştirdim fakat her gecen gün sıklaşıyordu 25.09.2024 tarihinde yetkili servisi aradım ve gelip alıp götürdüler ve kendilerinin yapamayacağını onvonun direk panel değişeceğini söyleyip yaklaşık 25 iş günü bekledim panelde sorun olduğu için panel değişip geldi denildi kurulum için yetkili servis geldi TV yi kurmaya fakat ekranda aynı hata devam ediyordu ve aşırı bir şekilde piksel hataları olmuştu yani panel değişmemişti arızam hala devam ediyor değişim talep ettim ve cevap olarak tamir ve onarım olarak geri dönüş oldu kabul etmiyorum iadesini veya değişimini talep ediyorum gerekli yerlere şikayetlerimi iletip hakkımı istiyorum

19 Aralık 2024 07:26 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

20 Aralık 2024 11:05

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz için yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapıldı. Sürecimizi sonlandırmak için ek birkaç güne ihtiyacımız olduğu bilgisini sizinle paylaşmak isterim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sürecimiz sonlandığında size detaylı bilgiyi vereceğim. Şikayet Yönetim departmanından Sedef.

9 Nisan 2025 15:15

4 ay zaman geçmesine rağmen hala bir gelişme veya çözüm yok garanti adı altında satılan Onvo TV'ler garanti kapsamına almıyor ilgilenmiyor

23 Aralık 2024 03:19

Ben almaktan vazgeçtim teşekkürler

23 Aralık 2024 01:39

Onvo 165 ekran televizyon almak istiyorum fakat güncel yorumlarda hepsinin olumsuz sonuçlarla karşılaştığını görüyorum nasıl güveneceğiz servis sorununu ve müşteri memnuniyetini Garanti ederseniz hemen almak isterim yerli üretim ve fiyatının Uygun olması nedeniyle tercihim Onvo fakat nasıl bir sorunla karşılaşacağım açıkçası beni tedirgin ediyor beni aydınlatırsanız sevinirim

Hulusi
Hulusi
21 Temmuz 2023 10:472.589

Vatan Bilgisayar'dan 13.07.2023 tarihinde Onvo 75 inch ov75f500 Webos işlet...

Onvo Markasının Yaşattığı Mağduriyet Ve Sorumsuzluk

Ali
Ali
7 Haziran 2024 00:345.285

20.11.2023 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan Onvo marka 65 inç televizyon satın aldım. 5. ayında cihazın orta kısmında ekra...

Onvo Markasının Yaşattığı Mağduriyet Ve Sorumsuzluk

Onvo TV Pişmanlıktır!

Onvo Televizyon Sanıldığı Gibi İyi Değil

Onvo TelevizyonSanıldığı Gibi İyi Değil

Sahin
Onvo Televizyon Tamirci Bekleyişimiz!

Onvo TelevizyonTamirci Bekleyişimiz!

Azat