Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon Kurulum Ve Servis Sorunları

26 Aralık 2024 10:46

Ürünü A101'den fiyatının uygun olduğunu düşünerek aldım. Kurulum ücreti için herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Servisi aradık, kurulum için ücret istedi. Verdik.
Servis gitti. TV'yi kapattık. Tekrar açtığımızda TV açılıyor fakat kanallar çekmiyor, sinyal almıyor.
Hemen servisi aradım. Bahaneler üretti, uydu ile alakalı dedi. Uyducu çağırdım, uydu kablolarında sorun olmadığını anladık. Aynı yere farklı bir TV taktık, sorunsuz çalıştı. Yani sorun TV'de.

Tekrar servisi aradım. Başka bir numara vererek servis talebi açtırın dedi. Açtırdık.

Tam bir hafta servis gelmedi. 08508866686'dan müşteri hizmetlerini aradım, servis gelmiyor dedim. Umurlarında olmadı. Bana servisi tekrar arayın dediler. Israrla servisi aradım, defalarca. Sonunda geldi, 10 gün kadar sonra...

Neyse, sorunu çözemedi. Tekrar sıfırladı ve kurulum yaptı. Bir deneyin dedi, gitti. Aynı gün birkaç saat sonra TV'yi açtım ve aynı sorun!

Hemen servisi aradım. Geliyorum tekrar dedi, 5 gün gelmedi.

Her gün aradım, ısrarla. Sonunda açtı ve ana kartın değişmesi gerek dedi. Bana hiçbir bilgi vermeden, benim aramam üzerine bu cevabı verdi. Ana kart sipariş etmiş. Ana kart gelince gelecekmiş.

Ben 1 ay olmadan arıza olduğu için değişim istiyorum. Bana sormadan ana kart niye sipariş ediyorsunuz dedim. Onarım kabul etmiyorum dedim.

Buna genel merkez karar veriyor, ben oraya bildiririm fakat sistem yok dedi. Benim arızam kayıtlara hiç geçmemiş!

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, anlattım. Sistem yok, talebinizi alamayız dediler.

Sonuç: TV arızalı, servis yok, ilgilenen yok.

26 Aralık 2024 13:29 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetimi Departmanından Sedef. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

28 Aralık 2024 20:13

Doğukan
25 Mart 2025 11:46

Belkız
26 Eylül 2024 18:45
Atila sonuçtan hiç memnun değil

Atila
11 Aralık 2023 17:55
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
07 Aralık 2023 13:02
Onvo TV Çözümsüzlük Demek
Fikriye sonuçtan hiç memnun değil

Fikriye
13 Kasım 2023 12:30