Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

28 Ekim 2024 13:11

Onvo Scooter aldım, aldıktan sonra yaptığım masrafla farklı bir scooter daha alırdım (yemin ederim).
Bir video izlemiştim, adam Onvo Scooter almış. 'Scooter beni taşıması gerekirken ben scooter taşıyorum' diyordu. Tabii Onvo'nun nasıl bir ürün olduğunu, bozulmaya başladıktan sonra araştırdım. Bu yüzden başıma bunlar geldi. Şikayet yazmamın sebebi de ilgileneceklerinden değil. Müşteri hizmetlerini arıyorum, 'Tamam ilgileniyoruz' diyorlar, servisi arayıp hiçbir şey söylememişler bile. Yetkili servise götürdüm, alarm bozulmuş, yaptık deyip verdiler. 1500 TL de para aldılar 2 alarm anahtarına (yazıktır günahtır). Neyse, ben eve gittim, yine çalışmıyor. Yine götürdüm, tabii servise gitmek için verdiğim taksi paralarını saymıyorum bile. Bana yine 'Bakalım' dediler. Yeni masraflar yolda, ne hikmetse garantisi var ama hiçbir arıza garantiye girmiyor. Onvo alacaklara uyarımdır. Servisten çıkamazsınız.

29 Ekim 2024 09:56 (Şikayetten 20 saat sonra)
04 Kasım 2024 14:57
04 Kasım 2024 15:06

Herhangi bir çözüm sunamadılar servise 5 bin tl masraf ettim üstüne 6500 daha istiyorlar ve su girmediği halde içine su girmiş gibi klasik bir yalan söylüyorlar yazın sıcağında nasıl su girmiş? Komik, benim şikayet yazma nedenim bana yardım etmeleri için değildir çünkü zaten etmeyecekler biliyorum, şikayet yazıyorum çünkü Onvo Scooter almayı düşünenler iki kez düşünsün çünkü Scooter sizi değil siz scooterı taşıyacaksınız garanti belgenizin olup olmaması önemli değil hiçbir zaman garantiye girmeyecek Scooter verdiğiniz para kadar Scooter para harcayacaksınız Scooter 25 ise 2 yıl içinde Scooter masrafınız en az 25 bin tl olacak, lastik patlağı bile 700 TL arabanın lastik patlağını bu kadar pahalıya yapmıyorlar, motorsiklet almak daha mantıklı Scooter masrafını düşünecek olursak aynı paraya denk geliyor

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Önce Bir Rezil

Rıdvan
27 Haziran 2024 12:45
Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Dinçer
29 Kasım 2024 12:23

Yamaç
05 Eylül 2023 12:00
Berberoğlu sonuçtan hiç memnun değil

Berberoğlu
18 Ekim 2023 10:17
Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Onvo OV12 Xplus Scooter'da Garanti Sorunu Ve Sürekli Arızalar

Mucahit