Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Şarjlı Dikey Süpürge

Onvo Şarjlı Dikey Süpürge
07 Temmuz 2024 10:54

04 Ekim 2024 08:21

Onvo markalı Ovdss01 model şarjlı dikey süpürge aldım. İki defa kullandım, sonra şarja taktım. Şarjı dolmuyor, hep %1'de kalıyor. Filtreleri tertemiz olduğu halde hep hata veriyor. Ürün çalışmıyor. Onvo markalı TV'm vardı, ona güvenerek aldım ama bu süpürge tam bir fiyasko çıktı. Sorunumun çözülmesini talep ediyorum. 2 ay önce servise verdim ne arayan var ne soran ürün de yok artık. Onvo pişmanlıkmış.

08 Temmuz 2024 08:04 (Şikayetten 21 saat sonra)
08 Temmuz 2024 10:51
01 Eylül 2024 11:50

3 hafta önce yetkili servise ürünü teslim ettim ancak hala bir cevap gelmedi. Mağduriyetim sürüyor

Feyyaz
Feyyaz

Aynı sıkıntı bende de oldu. Cihazı şarjda iken açma kapatma tuşuna basılı kaldım. Daha sonra şarjdan çektim ve makineyi çalıştırdım. Çalışıyor iken tekrar şarja koydum ve bir baktım şarj almaya başladı

Hacı
Hacı

Senin yine bozukta olsa ürün elinde, benim ürün 5 aydır serviste, ne selam var ne sabah...

Şu anda benim de öyle 2 ay oldu ne arayan var ne soran

Onvo Dikey Süpürgede Şarjın Hızla Bitmesi Ve Ani Kapanma Sorunu