Hasan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 18:22

Onvo Ov50f900 model Android Google televizyonumun ekranı kırıldı. Yetkili servise gittim ve çok güzel ilgilendiler. Servisten yana şikayetim yok. Ancak servis TV Android Google olduğu için genel merkez değişim işlemini yapacak ve fiyatı onlar belirleyecek dedi. Yılbaşı öncesi yoğunluk olacağı ve fiyattan çok etkilenmemek için acele işlem yapılmasını rica ettim. Sağ olsun servisteki bayan yardımcı oldu. Fakat maalesef genel merkez yılbaşı sonrasına bıraktı. Haliyle fiyat da çok yüksek çıktı. 5000 ₺ civarına aldığım TV için 7120 ₺ fiyat çıkardı. Yeni modeli ise Vatan Bilgisayar de 9499₺ ye satılıyor. Yerli ve milli marka alayım destek olayım dedim ama maalesef hayal kırıklığı oldu. Bir daha alır mıyım diye kendime soruyorum.

05 Ocak 2024 08:52 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Damla. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

10 Ocak 2024 13:02

Şikayetimin üzerine müşteri hizmetleri ile tekrar görüşmeme ve ilgileneceklerini söylemelerine rağmen henüz dönüş yapmadılar. 1 Memnun müşteri 10 müşteri getirir, 1 Memnun olmayan müşteri 100 müşteri götürür. Bari olumsuz da olsa bir dönüş yapsalar. :)

25 Ocak 2024 16:20

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
20 Şubat 2025 12:37
Onvo Android TV: Ağ Bağlantı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Tahir
02 Aralık 2023 09:30