Serdal sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 21:59
02 Eylül 2024 21:41

Ürün Onvo ov-13 Yetkili servis (Fatih / Gürsel Elektronik) Beyinde kısa devre kaynaklı sorun yüzünden servise bırakıldı tamiri yapıldı denilip ürün teslim edildi bu sorunla 3 keredir karşılaşıyorum her seferinde beyinden kaynaklı olduğunu söyleyip geri yolluyorlar ama hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar ben bu servisleri anlamıyorum bu sorundan bıktım usandım sürekli servise gitmek artık canımı sıkıyor hız konusunda da hızlanma ve yokuş çıkma konusunda problemi var yetkili servisin müdürü de Scooter'in yavaş gittiğini 10km hız az olduğunu dile getirdi ancak bir şey yapamayacağını nı illetti bir daha bu sorunla ilgili bir şey yaşarsam veya bir ücret sunarlarsa Yasal yollara başvuracağım mağdur olan benim siz değilsiniz

02 Eylül 2024 21:53
Onvo Ov-13 Kısa Devre Sorunu!

Ben anlamıyorum 3 kere aynın sorun 3 kere motor sansör kablosu ve motor kabloları yanıp parçalanıyor ama ancak beyinde problem var diyorlar kusura bakmayın ama karşınızda mal yok ben de bende başka Ürünün teknik servis de çalıştım bu ürünün motoru problemli

03 Eylül 2024 07:23 (Şikayetten 9 saat sonra)
04 Eylül 2024 03:38

3 Eylül Salı günü 11.00/12.00 arası scooteri Kağıthane diye gecene Scooter servisine baktım umarım düzeltecekler lütfen Scooter ile ilgili destekte bulunursanız çok mutlu olurum

04 Eylül 2024 11:00

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili sms olarak sizlere bilgi aktarıldı.

04 Eylül 2024 11:16

Aradılar ama uyuyordum geri aranicakmı

Bülent
Bülent

Merhaba aynı sorun bende de var scooterın yarısı kadar para harcadım son durum nedir lütfen beni de bilgilendirin

Garanti Kapsamındaki Scooter Arızasında Yüksek Tamir Ücreti Talebi

Levent