Yunus sonuçtan memnun

Onvo LED TV Panel Sorunu

Onvo LED TV Panel Sorunu
14 Eylül 2024 13:52
Yunus'un Teşekkür Mesajı
“Anı elektronik çalışanlarına teşekkürler”

18.09.2023 tarihinde A101 mağazasından Onvo OV55351 model 55" Smart LED TV satın aldım. 20.09.2023 tarihinde kurulum yaptırdım. Son birkaç gündür cihaz ekranı flaş patlaması yapar gibi pır pır yapıyordu. En sonunda şimdi komple gitti, siyah beyaz ekranda kalıyor. Ses var, görüntü yok. Onvo müşteri hizmetlerine ve kurulum yapan servise ulaşamadım. Maalesef lütfen yardımcı olur musunuz?

16 Eylül 2024 07:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

17 Eylül 2024 13:26

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

17 Eylül 2024 13:42

Merhaba bende size ulaşamıyorum yetkili servise ulaşabildim fakat Onvo sisteminin kapalı olduğu arıza kaydı oluşturamadıklarını söylediler bu konudaki cevabınızı alabilimiyim daha arıza kaydı oluşturamadık

04 Ekim 2024 17:07

04,10,2024 tarihine yetkili servis ile tamir edilip TV teslim edildi teşekkürler

04 Ekim 2024 17:08

Anı elektronik çalışanlarına teşekkürler

Durhasan

Bende A101 den Onvo 50 inc TV aldım henüz 3.4 yıl olmasına rağmen ekranda dalgalar titremeler oldu firma olarak arkasında durup bu sorunu garanti bitti demeden yapılmasını arz ederim yoksa bu ürünleri almasınlar diye hetyerde paylaşımlar yapacağım

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
23 Ekim 2023 11:47

Uğur
17 Ekim 2023 21:26
Onvo 50"Ultra HD Android Smart LED " TV Hakkında Sorun
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyonumda Tekrarlayan Ekran Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

Tahsin