Emrah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:47

Onvo OV39150 39'' 99 Ekran HD Ready Smart LED TV model televizyonum var. Uygulamalar stabil çalışmamaya başladı. Televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Sonrasında da fotoğrafta görüldüğü gibi yeşilimsi ekrana döndü. TV de hiçbir şey yapılamaz hale geldi. Servis TV fiyatına geliyor. Nasıl düzelecek bilmiyorum. İnternette de bu sorunu yaşayanlar var ama çözüm bulan yok. Birkaç senelik televizyon ve haftada en fazla 3-4 saat açık kalır. Yaygın bir sorun olmasına rağmen kimsenin bu durumdan çıkamaması, servislerin TV fiyatına gelmesi gibi yorumlar dolu. Hayatımda 1 defa Onvo aldım bir daha da asla almam

08 Temmuz 2024 08:03 (Şikayetten 7 saat sonra)
11 Temmuz 2024 10:05
13 Temmuz 2024 15:10

Maalesef müşteri hizmetleri teknik servis adresi, telefonu gönderip hizmet almaya yönlendirdi. Bu bir çözüm değil.

13 Temmuz 2024 15:22

Merhaba Emrah Bey, Çözüm için yetkili servisten destek almanız gerekmekte, arıza ile ilgili uzaktan destek sağlanamıyor. Sizleri aradığımızda da bu bilgileri aktardık, arızanız servis tarafından çözümlenecektir. İyi günler.

Faruk
Faruk

İyi günler sorunu cozebildinizmi aynı sorunu bende yaşadım. Dönmez olaaydim fabrika ayarlarına

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kanal Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Muhammet
19 Kasım 2024 17:34

Onvo Marka Televizyon Ve Müşteri Hizmetleri

Bayram
18 Ekim 2023 20:18
Diyar sonuçtan hiç memnun değil

Diyar
29 Eylül 2024 21:33