Onvo 012 Kontrolör Arızası

Onvo 012 Kontrolör Arızası
Orçun
22 Haziran 2023 19:14

2 gün önce Onvo 012 elektrikli Scooter aldım. Toplam 20 km yapmadan 20 defa yolda kaldım. Müşteri hizmetlerini arıyorum. Servise yönlendiriyor. Servisi arıyorum. Ne zaman arasam araç kullanıyor. İletişim sıfır. Çevremde yaptığım araştırmada bir çok kişi aynı sorunu yaşamış. Ekranda kontrolör arızası yanıyor ve kalıyor. Birkaç defa kapatıp açınca düzeliyor birkaç dakika sonra tekrar aynı. Ayrıca arka teker 8 çiziyor. Line da değil. Yani sıfır cihaz. Bu kadar sorun beklemiyordum. Çevremdekiler alma dedi ama dinlemedim. İşimden dolayı fazla vaktim yok ve sizin markanıza güvenip aldım. Lütfen sorunumun en kısa zamanda çözülmesini diliyorum.

22 Haziran 2023 21:38

Ek
22 Haziran 2023 21:33

Ek
23 Haziran 2023 07:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

Cenk
Cenk

Sağ üst köşede kutu gibi işaret mi çıkıyor. Bende de çıktı 2 kere. Benimki de 15 km de henüz. Son durum ne oldu acaba

Mevlüt sonuçtan memnun

Onvo Ov-012 Elektrikli Scooter 800W

Mevlüt
22 Mart 2024 16:48
Bedri sonuçtan hiç memnun değil

Bedri
19 Temmuz 2023 15:05
Erman sonuçtan hiç memnun değil

Erman
26 Eylül 2023 11:48