Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
24 Nisan 2023 18:45

Vatan Bilgisayar'dan 1 adet ov75f500 75 inc 190 ekran Webos Onvo TV ve 1 adet 42 inc Android Onvo TV aldım. 42 inçte sol üstte 2 adet olu piksel bulunuyor ve Ov75f500 modelinde ise toplam 4 adet farklı yerlerde olu piksel bulunuyor. Awox'tan Onvo'ya geçiş yaptım, onda olu piksel çıkmaz dediler ama 2 adet TV aldım, beraber ikisinde de çıktı. Bu benim şansım mı bilemem artık, bu durumdan şikayetçiyim. Awox su ilgisiz oldukları için terk ettik, Onvo'ya geçtik. Ben her zaman Türk malından yanayım fakat mağduriyetim giderilsin. Enflasyondan dolayı fiyatlara zam geldiğinden dolayı kesinlikle iade kabul etmiyorum. Bakalım mağduriyetim giderilirse 5 yıldız verip şikayetimi sileceğim.

25 Nisan 2023 07:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

25 Nisan 2023 09:02

tüketici ile görüşme sağlandı

Recep
26 Nisan 2023 13:04

Tamam görüşme sağlandı ama 5 kuruş değer vermediniz bana bende gerekeni yaptım Hakem Heyeti'ne başvurdum görüşürüz bakalım o kadar büyük ama bir TV uğruna müşterinizi harcıyorsunuz servisinize gittim sisteme işletmemiz için olu piksel var raporu için benden 400 lira talep ettiler garantisini uzatmak zorundasınız dediler saçma bir sisteminiz var ma elektronik

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Onvo TV Arızalı Çıktı, Değişim İçin Bekletiliyorum

İsmail
01 Mayıs 17:17

Cafer
08 Mart 18:18

Onvo Televizyon Açılmıyor Ve İletişim Sorunu

Faruk
20 Nisan 20:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bakanlık Kararına Uymayan Onvo

Ahmet
10 Ocak 13:12
Bakanlık Kararına Uymayan Onvo
Bll sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Garanti Kapsamında Onarım Talebime Olumsuz Ve İlgisiz Servis Yaklaşımı!

Bll
28 Eylül 13:42