Murat sonuçtan hiç memnun değil

Omron Ateş Ölçer Kapanmıyor Ve Pili Sürekli Bitiyor.

Omron Ateş Ölçer Kapanmıyor Ve Pili Sürekli Bitiyor.
13 Ekim 2023 21:08

Medikal ölçüm cihazlarında her zaman Omron marka ürünleri tercih ediyorum. Kendi evimde de kullanmak üzere hem tansiyon ölçüm hem de ateş ölçer cihazları aldım. Tansiyon ölçüm cihazından gayet memnunum ancak ateş ölçer için aynı şeyi söylemek zor. Omron Gentle Temp 720 cihazını kullanıyorum. Cihazın en büyük sorunu tamamen kapanmaması. Yani cihazı kapalı duruma getirseniz bile ekranında her zaman oda sıcaklığını gösteriyor ve bu cihazın pilini sürekli tüketiyor. Kaç kez pil değiştim bilmiyorum. Cihaza ihtiyacımız olduğu zaman cihazın pili bitmiş oluyor. Cihazın tamamen kapanmaması tam olarak saçmalık ve internetten araştırdığım kadarıyla bu modeli kullanan herkeste aynı sıkıntı mevcut. Böylesine profesyonel bir firma nasıl böyle bir detayı görmezden gelebilir şaşıyorum. Omron firmasından neredeyse hiç kullanamadığım bu cihazı, tamamen kapanma özelliği olan bir modelle değişmesini rica ediyorum. (Görsel paylaştım. Ve görseldeki gibi cihaz sürekli oda ısısını gösteriyor ve kapanmıyor. Bu nedenle pili bitiyor. İçindeki pil Duracell. Ama göründüğü gibi o da bitmek üzere).

Murat
Murat
25 Kasım 2023 01:50

Güncelleme: Omron, hiçbir şekilde benimle iletişime geçmeyip, sorunum hakkında yardımcı olmamıştır. Sanırım markayı gözümde fazla büyüttüm ve kaliteli olduğunu düşündüm.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Omron Ateş Ölçer Pil Sorunu İle Zor Anlar

07 Nisan 2025 00:02

Yetkili Servisin Sürekli Gecikmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

06 Mayıs 2025 12:01
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-4.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-3.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-2.pdf
yetkili-servisin-surekli-gecikmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-1.pdf
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Omron MC 720 Ateş Ölçer Tutarlılık Sorunu

21 Ocak 2024 03:40

Garantili Ateş Ölçerim 4 Aydır Serviste, Bilgi Ve Onarım Yok!

09 Eylül 2025 10:00