11 Ekim 2024 19:39

Ödeal Profilo S900 ecr Yazarkasa pos Cihazı
Şubat 2023'te Ödeal aracılığıyla yazarkasamı aldım. Zaman içerisinde ödealı iptal ettirdim. Pos cihazınında tüm tutarını ödedim kapattım. Asıl süreç bundan sonra başladı. Banka seçimi ekranına girdiğimde bu işlem için yetkiniz yoktur. Uyarısı alıyorum. Sıkıntı cihazdadır diye yetkili servisi aradım tam iki buçuk saat boyunca cihaz yazılımı silindi yüklendi, komple cihaz silindi yine yüklendi her ne yapılırsa yapılsın cihazı aldığım Ödeal firmasının yüklemiş olduğu yazılımdan ötürü hiçbir şekilde banka seçimi menüsüne erişemedik. Ödealı defalarca kez arayıp lütfen yazılımınızı silin başka bir şey istemiyorum cihazın kendi yazılımını ben gidip kurdururum dememe rağmen bana verilen cevap "ilgili birime konunun aciliyeti bildirilmiştir" şeklinde oluyor. Sonuç sıfır. Sadece yazılımınızı silin başka bir şey istemiyorum. Yapmış oldukları işlem yüzünden son üç gündür cihazımdan verim alamıyorum.

11 Ekim 2024 21:26 (Şikayetten 1 saat sonra)
11 Ekim 2024 22:30

Sorunumu çözmediğin sürece her platformda şikayet edeceğim.

15 Ekim 2024 15:50
22 Ekim 2024 10:11

Sorunum çözülmüştür. Teşekkürler Ödeal.

Ahmet
Ahmet

Selamlar şükrü bey nasıl çözdünüz?

Şükrü

Merhaba, sorunu Profilo servisi cihaza yeniden yazılım atarak çözdü. Tüm yazılım dört defa silindi ve geri yüklendi sonrasında çözüldü. Ankara'da iseniz, Zafer teknolojiye ulaşmanızı tavsiye ederim.

Muhammet
07 Mayıs 2024 10:30