Muharrem sonuçtan memnun

Ödeal Teknoloji Anonim Şirketi

Ödeal Teknoloji Anonim Şirketi
24 Eylül 2024 17:42

Ödeal Teknoloji Anonim Şirketi.
Aralık ayında Ingenico firması POS (OKC) eskisini getir yenisi al kampanyası yapıldı.
Firma adı; Mat (By Tostçu)
Bende buna istinaden eski OKC'mi yenisi ile değiştirdim. Ödeal firmasıyla o haftada Ödeal müşteri hizmetleri ile iletişime geçildi. Herhangi bir sorun olup olmadığını sordum ve POS cihazını kullanmaya başlayabilirsiniz denildi.
23.12.2023 tarihinden itibaren ve 12.09.2024 tarihine kadar işletmede 2 POS cihazı olmasına rağmen değiştirmiş olduğum Ingenico markalı seri no: JI20033912 numaralı eski POS cihazımda Ingenico firmasını da hurdaya çıkan 3. POS olarak Aralık ayından itibaren bu aylara kadar her ay OKC faturası düzenlenmiş ve her ay 249 TL fatura yansıtmışlar.
Bunu fark ettiğim günden itibaren yaklaşık 2 aydır dil döküyorum, anlatıyorum ama Ödeal müşteri hizmetlerinde çalışan personel lakayıt ve umursamaz tavırlarla acil iletmek üzere kaydı aldık diyor ve 1 hafta geçtikten sonra böyle bir kaydınız yoktur deyip duruyorlar. Haziran OKC'mi vergi dairesine eksik gün yaptıklarından dolayı vergi cezası yediğimi ve belgesini de attım. Ve müşteri hizmetlerinden B**** Bey bana gülünç bir şekilde yaptıkları teklif; M******* Bey, sizden 2/3 ay boyunca cihazlarından fatura kesmeyelim ve komisyon oranında da size özel indirimler sunalım denildi. Bende size 2023 Aralık ayında konuşmaların kayıt altına alındığı var sayarak ve oradaki iletişimde her şey tamam, yeni OKC'nizi rahat bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz denildi. Ve kesinlikle bu teklifinizi kabul etmiyorum, istemiyorum dedim.
2023 Aralık ayından ve bu aya kadar sizin sisteminizde 3. POS OKC olmayan cihazdan işletmemde aldığınız 3. POS cihaz aidatı altında aldığınız 249 TL minimum toplamda 2490 TL olan faturaların iadesini istiyorum. Dedim ve 2.3 haftadır geri dönüş ve çözüm alamıyorum. Hakkım olan ücreti vermediler. Cevap alamıyorum... Savcılık ve vergi dairesi yoluyla bu işin peşini bırakmayacağım.
1. Haziran ayının eksik OKC kaydı yüzünden ceza ihbarı
2. Olmayan OKC'den 9-10 ay boyunca kesilen fatura.
3. Bir POS OKC kapanışını 1 haftadır yapmamaları ve IBAN attıkları numaraya 240 TL göndermeme rağmen iptal edilmesi, reddedilmesi ve geri iadesi yapılmaması...

Rica ediyorum; Ödeal firmasını kullanmadan önce "Şikayetvar" sitesini takip edin. Buradan anlarsınız...
Gerekli mercilerin gerçekten bu konuda yardımcı olacak (müşteri hizmetleri hariç) bir yetkiliden rica ediyorum.
Talebin en kısa sürede

profile profile
24 Eylül 2024 17:54 (Şikayetten 12 dakika sonra)
24 Eylül 2024 18:11

Arıyorum ve WhatsApp dan da yazıyorum ama çözüm bulan yok... Pos cihazını kapanması için 250 TL yatırdım red verdiniz ve üstüne yeniden yapmak zorundasınız, denildi Ve diğer vergi ceza ihtarininda çözümünü yapmadınız. + 2023 Aralık ayindna bu aya kadar cektiginzi 249 TL'lik faturaların iadesini yapılmadı üstüne böyle bir şey yok denildi... Bu ve diğer belgelerle birlikte hem savcılığa ve hurdaya çıkmış cihazın belgesi ile ödeme aldığınız da ortada. Vergi dairesi hurda yazan cihazdan ücret aldinz

24 Eylül 2024 19:03

Ödeal firmasi otomatik SMS atarak cevap vermeyi bırakın. Sorunlarımın çözülmesini istiyorum 9/ 10 aydır olmayan pos cihazı için faturalar kestiğiniz 249 TL'lik toplamları 2490 TL olan iademi ve vergi Usulsuz ihbarı cezamın Geri ödenmesi ve pos cihazlarımı Ödeal dan kapanması için yatırmış olduğum 250 TL tekrar gönderin denilmesinin çözümü Otomatik cevap vermek yerinde taleplerimin çözüme kavuşması sağlayın... Ben aramaktan ve WhatsApp dan yazmaktan bıktım yeter Allah için. Bu nedir ya

03 Ekim 2024 15:27

Merhaba, Tarafınız için alınan ve alınabilecek aksiyonalr iletilmiştir. Saygılarımızla

Soydan
07 Temmuz 2023 12:36