Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Hesapta Bloke Ve Yanlış İade İşlemleriyle Mağduriyet

Ömer
22 Ekim 2024 11:23

Nereden bulaştım bilmiyorum. Geçen sene cuma günü 2600 lira, cumartesi günü 6500 lira kart çektim. Pazartesi hesabıma 110 bin lira para yattı. Aradığımda, 'Siz çekmişsiniz bu işlemleri, öyle gözüküyor' dendi. Ben de 'Öyleyse siz bilirsiniz' dedim, kapattım. Aradan yarım saat geçmedi, yetkili biri aradı ve bana IBAN attı. Bu IBAN'a kalan parayı göndermemi istedi. Kalan para ne kadar olduğunu sorduğumda, 'Sizin paranızı alın, kalanını gönderin' dediler. Ben de 'Bana küsuratı kusuratına yazın, öyle atarım' dedim ve işlem dekontlarını istedim. Atmadılar. Daha sonra müşteri temsilcisinden mail istedim, attı. Dekontlar elimde, ben çekmişim gibi gösteriyor. 2 ay boyunca beni aradılar, parayı yatırın diye. O sırada hesabıma bloke koydular. Benim çektiğim kartlar sistemlerinde kaldı, vermediler. 110 bin lirayı yatırınca açacağız dediler. Ardından, 09.10.2024 tarihinde 3000 lira ve 800 TL bir kart çektim. Ertesi gün hesabıma 1200 küsur eksik yattı. Neden olduğunu sorduğumda, ilk konuştuğum temsilci, 'Müşteriniz harcama itirazı yapmış, ondan dolayı' dedi. 'Peki, ben de itiraz yapıyorsunuz. Ben ürünü vermişim, para yok, neden ben mağdur oluyorum?' dediğimde cevap veremiyorlar. 'Bana iptal eden kişinin bilgilerini verir misiniz?' dedim. 'Bankadan ulaşıp dönerim size' dediler. Akşamına bir daha aradım, bu seferki temsilci 'Siz iptal etmişsiniz' dedi. 'Mümkün değil' diyorum. 'Sözleşmen ne zaman bitiyor?' diye sorduğumda, bana '2 ay olmuş daha yaptıralı' dedi. '3 yıldır maalesef ki çalışıyorum' diyorum. 'Tamam, önümüzdeki ay çıkabilirsiniz ama herhangi bir ücret vermeden' dediler. Şimdi bugün konuştuğum temsilci de 'Aralık ayında bitiyor' diyor. Ses kayıtlarını istiyorum, vermiyorlar. 1200 küsur alacağım para da yok ortalıkta. Başımın gözümün sadakası olsun, yeterli, iptal edin. Kurtulayım sizden.

22 Ekim 2024 11:28 (Şikayetten 5 dakika sonra)
23 Ekim 2024 16:56

Merhaba, ilgili operasyon birimimiz tarafından talebiniz karşılanmıştır. Saygılarımızla

07 Haziran 2024 17:18

Ödeal Pos Cihazı İptalinde Süreç Şeffaf Değil Ve Müşteri Sürekli Borçlandırılıyor

Nazmi
29 Temmuz 2025 16:46
odeal-pos-cihazi-iptalinde-surec-seffaf-degil-ve-musteri-surekli-borclandiriliyor-5.jpg
odeal-pos-cihazi-iptalinde-surec-seffaf-degil-ve-musteri-surekli-borclandiriliyor-2.jpg

Gümüş
24 Mart 2025 14:56
Pos Cihazı Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ödeal Ödeme Sorunları Ve İletişim Kriziyle Mağduriyet!

Sadık
30 Ekim 2024 19:18