Doğan sonuçtan çok memnun

Doğan
23 Ağustos 2024 18:07
Doğan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerin de yardımcı olan hanım efendiye çok teşekkürler tekrar tekrar arayarak yardımcı oldu”

Obilet'ten ağustos ayında 7 günlük araç kiralaması yaptım. Randevudan sonra SMS ile aracı teslim aldığımda 300 TL Opet yakıt puanı verileceği yazıldı. Daha sonra kampanyaya katılmak için SMS attığımda kampanya süresi dolmuştur şeklinde SMS ile dönüş yapıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda kampanyanın temmuz ayında bittiğini, sistemde hata olduğu için bu mesajın geldiğini söylediler. Daha önce de benzer şekilde şikayetlerin geldiğini bildiriyorlar. Obilet gibi bir firmanın böyle bir şey yapması üzdü. Bugüne kadar sürekli tüm kiralamalarımı yapıyordum.

23 Ağustos 2024 17:58

Obilet üzerinden temmuz ayında yedi günlük araç kiralaması yaptım kiralamayı yaptıktan sonra Obilet tarafından SMS olarak tarafıma aracımı teslim aldıktan sonra kullanabileceğim 300 TL Opet yakıt puan verileceği bildirildi aracı teslim aldıktan sonra tarafıma Opet'in 300 TL'lik yakıt kampanya SMS geldi SMS ile belirtilen şeyleri uygulayarak cep telefon numaramı ve verdikleri kodu yazarak SMS'e cevap verdim SMS'in karşılığı olarak kampanya kodunun süresi dolmuştur şeklinde geri dönüş sağlanıldı Obilet müşteri hizmetlerini arayarak konu hakkında daha detaylı bilgi almak istediğimi bildirdim telefonu açan müşteri hizmetleri yetkilisi tarafıma sistemde yaşanan bir hatadan dolayı yaklaşık bir aydır araç kiralaması yapan kişilere bu şekilde mesaj gittiğini söyledi ve bana bu kampanyanın temmuz ayında bittiğini ve daha önceden de bir çok kişinin arayarak bu kampanya hakkında şikayetçi olduğunu bildirdi telefonu açan arkadaşa Obilet gibi kurumsal bir firmanın böyle bir hatayı nasıl nasıl yapabileceğini bildirdim ve daha önceden ve sürekli tüm uçak otobüs ve araç kiralama işlemlerimi Obilet üzerinden yaptığımı daha önceden böyle bir şeyle karşılaşmadığımı ve o biletin böyle bir durumda telafi olarak yardımcı olduğunu bildirdim müşteri hizmetleri yetkilisi bana şu an yapabileceği bir şey olmadığını ve sistemde yaşanan hatadan dolayı eski kampanya SMS in bir çoğu kullanıcıya gittiğini bildirerek yardımcı yardımcı olamayacağını söyledi ve konuşmayı sonlandırdım o biletten bu konu hakkında detaylı bir açıklama ve böyle bir kurumsal firmanın nasıl böyle bir şey izin verdiğini öğrenmek istiyorum

Ek
Ek
23 Ağustos 2024 18:48 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

26 Ağustos 2024 16:35
Doğan
26 Ağustos 2024 16:52

Mustafa sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2024 14:07
"Firma yetkilisi iletişime geçti ve Aradaki Rent A Car firmasından kaynaklı anlık sorun olduğu için mağdur olduğumu belirtti. Gerçekten de onlarla alakalı bir şey olmadığını gördüm ve ikna oldum. Özürleri ve açıklaması için Obilet ekibine teşekkür ederim."
Rezervasyon Hatası Ve İade Süreci Mağduriyeti
Hamza sonuçtan çok memnun