Can sonucu yetersiz buldu

NovaKid Novakids Taksitli Alışverişte Fiyat Artışı

NovaKid Novakids Taksitli Alışverişte Fiyat Artışı
04 Ekim 2023 11:32

9 Ağustos 2023 tarihinde, Novakids üzerinden 6 aylık (48 ders) olarak, aylık 1422 TL ödeme karşılığında abonelik satın aldım.

22 Eylül tarihinde, bu anlaşma önemsenmeksizin yeni taksitlerin 1800 TL olarak güncellendiği bilgisi paylaşıldı. Ücret artışı, taksitli bir alışverişte nasıl olabilir? Ya da böyle bir artışa gidildiğinde abonelik iptaline neden izin verilmiyor?

Platformun müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Sürekli standart cevaplar ile müşteriyi dinlemeden geçiştiriyorlar.

Ağustos ayında anlaştığım fiyat üzerinden devam edemeyeceksem, hiçbir bedel ödemeden kalan taksitlerimin iptal edilmesini talep ediyorum.

Not: Ödeme tarihim olan 4 Ekim tarihinde olduğumuz ve müşteri hizmetlerinden geri dönüş alamadığım için aboneliğimi dondurdum. Acil cevap bekliyorum.

profile profile profile
04 Ekim 2023 14:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yüksel
Yüksel

Merhaba, Birebir benim durumum da aynı. Benim de taksitlerim 1422 TL iken şimdi yaklaşık %50 fark koyarak taksitli harcamada ki anlaşmayı bozmaya çalışıyorlar. Burası muz cumhuriyeti değil birisi bu arkadaşlara anlatsa iyi olur. Yazık gerçekten. Fiyat daha makul diye başka platformları tercih etmedik. Düştüğümüz duruma bak.

Yonca sonuçtan hiç memnun değil

Yonca

Gülay sonuçtan çok memnun

Gülay
17 Eylül 2025 20:40
"Novakid teşekkür ederim"
dersler-surekli-iptal-ediliyor-ucret-iadesi-yapilmiyor-ve-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg