İzmir 16. Noterliği Çalışanından Şikayetçiyim!

08 Ağustos 2024 21:45

07 Ağustos 2024 tarihinde gitmiş olduğum İzmir Buca 16. Noterliğinde antrenörlük mukavelesini feshetmek istediğimi söyledim. 12 kişi ile fesih gerçekleştirecektim, hepsinin adresini istediler. Ben de bunun mümkün olmadığını söyledim, onlar da yapamayacaklarını ve noter hanımla görüşmemi söylediler. Noter hanımın yanına gittim, zaten insanın suratına dahi bakmıyorlar. Muhatap bile olmadan ben konuşurken noter hanım hala telefonuyla oynamaya veya mesaj yazmaya devam ediyordu. İnsan konuşurken suratına bakar. Ben de kendilerine bu işlemi defalarca yaptığımı, şimdiye kadar böyle bir şey istemediklerini söyledim fakat hala yapamayacaklarını söyledi. Ben de burada kaç noter var diye sordum, aşağıda 24. Noter olduğunu söylediler. Ben de 24. Noterliğe gittim, işlemimi işleme aldılar. Tam işlem yapılmak üzereyken 16. Noterlikten telefon geldi, böyle biri gelecek işlemini yapmayın. Bu ne demektir ya, bu nasıl bir iştir? Türkiye'de bu işler böyle mi dönüyor? Neyse ki 24. Noterlik işlemimi gerçekleştirdi. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum fakat Buca 16. Noterdeki noter hanımdan ve çalışandan şikayetçiyim. Buranın incelenmesini rica ediyor, gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

Noter Çalışanının İş Etiği İhlali Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Kasım 2024 17:30

Bakırköy 14. Noterliği Çalışanlarının İlgisizliği Tavırları

Özlem
03 Kasım 2023 19:45

Noterler İzmir 22. Noter'de Yaşadığım Sorun!

13 Ağustos 2025 19:09

Noter Ofisinde Müşteri Hizmetleri Sorunu