Duygucan sonuçtan hiç memnun değil

Normod Kadife Koltuk Elektriklenme Sorunu

16 Nisan 2024 23:39

Normod markalı kadife kumaştan koltuklarımız yaklaşık 1 yıllık kullanım sonrası elektriklenme yapmaya başladı. Kaldı ki çalışan insanlarız akşamdan akşama bir iki saat oturuyoruz ve son birkaç aydır koltuğa oturamaz da olduk, koltuktan kalkıp birine ya da bir eşyaya dokununca elektrik çarpması yaşıyoruz. Gelen misafirlerimiz de rahatsız biz de rahatsısız. Ben tekstil mühendisiyim, normod müşteri hizmetleri ile görüştüğümde %100 polyester kadife kumaş olması ve koltuk gibi sürtünmeye maruz kalacak bir kumaşın mutlaka anti statik apre yapılması gerekirdi. Ürün satın alırken sözlü olarak satış danışmanına da özellikle sordum ve ürünlerinin arkasında olduklarını ve tüm işlemlerin uygulandığını belirtmişlerdi. Şimdi ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Video da görebileceğiniz gibi kötü durumdayız.

28 Nisan 2024 14:45 (Şikayetten 11 gün sonra)
28 Nisan 2024 14:58

Merhaba, koltukları kullanalı daha bir yıl oldu, nemli bezle silmemize rağmen elektriklenme devam etmektedir. Böyle bir şikayet daha önce almadıysanız bizdeki ürünler üretim hatası olmalı bunun için ürününüzün arkasında olup değişim yapmanız müşteri memnuniyetine önem verdiğinizi gösterir. Ek olarak teklif sunduğunuzu belirmişsiniz ama tarafımıza bir teklif sunulmadı. Kontrollerinizi yapabilir misiniz?

28 Nisan 2024 15:23

Merhaba Duygu Hanım, Farklı kanallardan ve numaralardan iletişim kurulması sebebiyle iletişimde bir aksaklık oldu sanıyoruz ki. Teklifimizi görüntülediğinizi iletmiş olmanız itibariyle kararınızı iletmenizi beklemekteyiz. Sevgiler

28 Nisan 2024 15:31

Merhaba, sunduğunuz teklif hiç makul değil. Satın aldığımız koltukları bizden alıp, bize tekrar koltuk satmanız (%50 indirim ile) bizim avantajımıza bir öneri değil. Bizden aldığınız koltukları satarak kazanç sağlayacaksınız, yapmış olduğunuz sözde %50 indirimi kendinize döndürüyorsunuz biz de tekrar koltuk alarak mağdur olmaya devam ediyoruz. Üretim hatası olmasına rağmen para vermeyi kabul ediyoruz ama tabii ki makul bir teklif olmaliki bizde mağdur olmadan süreci uzatmadan kapatmak istediğimiz için kabul edelim.

28 Nisan 2024 16:01

Bizdeki koltukları alıp outlet, 2. El, geri dönüşüm ile her türlü kendinize kar sağlayacaksınız. Biz de tekrar koltuğu satıp, yarı yarıya koltukların maliyetini bölüştürmeyi teklif ediyorsunuz. Biz hem ortalama 20 bin verip koltuk alacağız hem de 20 bin verip aldığımız koltukları size geri vereceğiz. Bizden aldığınız koltuk ile bize verdiğiniz indirimi çıkarmış oluyorsunuz. Buradan bakınca bizim için bir avantaj göremiyorum ama sizin için oldukça avantajlı görünüyor.

Elektriklenen Koltuklar: Normod'un Kumaş Sorunu

08 Kasım 2024 21:58

Şükran
05 Temmuz 2024 13:38
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
08 Ocak 2025 10:34
"Merhaba, koltuklarımı yenileriyle değiştirdiler. Aynı modelin kadife kumaş olanını gönderdiler. Umarım bundan memnun kalırız. Müşteri memnuniyetini önemseyen markalara hasret kalmışız. Bu tutumları için teşekkür ederim."
Gizli sonuçtan çok memnun

Gizli
29 Mart 2025 21:57
Gizem sonuçtan çok memnun

Gizem
30 Kasım 2024 22:15
"Koltuğumun kumaşından hiç memnun değildim sorunlu ve üretimden kaldırdıkları bir kumaştı sorunumu çözdüler istediğim kumaşta yeni bir koltuk gönderecekler çok teşekkür ederim"
Normod Koltukların Kumaş Sorunu