Müşerref sonuçtan hiç memnun değil

Nocturne İade Sürecinde Müşterisinden Haksız Kazanç Elde Ediyor

Müşerref
14 Eylül 2024 15:20

21.08.2024 tarihinde Ankara Cepa AVM de bulunan nocturne mağazasından % 50 indirimde olan 2 etek beğendim. Çalışanlar 3 ürün ve üzerine ilave %20 indirim olduğunu söylediler. Fiyatı %50 indirimle 1.400 TL olan bir de şort aldım ve ürünlerin tamamında ekstra %20 indirimi kullanmış oldum. Şorta 1.400 TL yerine 1.119 TL ödeme yaptım. Aldığım bu şortu pek beğenmediğim için İstanbul Akasya AVM de bulunan nocturne mağazasına gittim. Şortu fiyatı %50 indirimle 2.799 TL olan elbise ile değiştirmek istedim. Şort daha önce almış olduğum 3 üründen birisi olduğu için ekstra %20 uygulanmıştı. Bu da değişim olduğu için buna da %20 indirim uygulanacak değil mi diye sordum. Evet dediler. Yani ürünü 1840 TL'ye almam gerekiyor. Ödeme yapmak için kasaya gittiğimde adı Ş**** olan çalışan siz şu an tek ürün alıyorsunuz bu nedenle ürünün fiyatı 2.299 TL dedi. Bir türlü yaptığım şeyin değişim olduğunu ve bunun 3. Ürün olduğunu anlatamadım. Mağaza müdürü olduğunu söylediği G**** hanımı aradı. Güya oda aynı fikirdeymiş. Böylece 1.840 TL. Lik elbiseyi 2.300 TL'ye sattılar. Fark olarak 721 TL ödemem gerekirken 1.180 TL ödedim. Aradaki farkın yani 459 TL nin iade edilmesini istiyorum. Bunun bir değişim olduğu tek ürün olarak yeni bir satış olmadığı ortalama zekaya sahip herkes tarafından anlaşılabilir bir durum iken bu şekilde 3 kuruş fazla para kazanmaya çalışmak markalaşmaya çalışan bir firmaya yakışmaz. Ayrıca müşterilerinin zekasıyla dalga geçmek olur. Bu nedenle bilgisayar programlamasının iade sürecini de doğru kapsayacak şekilde yeniden kurgulamaları, yönetici olarak çalıştırdıkları kişileride sorunlara doğru çözüm üretebilecek şekilde yetiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 21:08

Ersoy
30 Ağustos 2025 15:37
lacoste-magazasindan-alinan-t-shirtlerde-terzi-hatasi-ve-iade-sorunu-3.jpg
lacoste-magazasindan-alinan-t-shirtlerde-terzi-hatasi-ve-iade-sorunu-2.jpg
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
25 Eylül 2023 22:09
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
13 Mayıs 2025 16:02
Loft Mağazasında Etiket Nedeniyle İade Reddi Ve Yetersiz Bilgilendirme
Loft Mağazasında Etiket Nedeniyle İade Reddi Ve Yetersiz Bilgilendirme
Sem sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 17:42