Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Otomatik Şanzıman Sorunu

27 Eylül 2024 14:06

2015 yılında 2014 model 1.2 Dig-T 11.000 km'de Nissan Qashqai aldım. 2018 yılında 38.929 km'de şanzımanı arızalandı (bütün bakımları periyodik olarak yetkili serviste yapıldı). Aracıma Nissan yetkili servisi Kuzey Otomotiv'de araç garanti dışı dendi ve masrafın tamamını bana yüklemeye kalktılar. Büyük uğraşmalar ve yazışmalar sonunda faturanın bir kısmını benim ödemem kaydıyla değiştirildi. Bugün itibarıyla km 71.500 km'de ve şanzıman tekrar arızalandı. Bu araçların şanzımanlarında üretim hatası olduğu bilindiği halde bana araç garanti kapsamında değil diyerek hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Kanuni yollardan hakkımı arayacağımı ve bila ücret şanzımanı Nissan'ın değiştireceğini buradan Nissan yetkililerine duyuruyorum. Eğer her 25-30 bin km'de şanzıman sorunu yaşamak istiyorsanız otomatik Nissan alın.

profile profile

Ömer
Ömer

Şanzımanda ne gibi bir sorun oluştu acaba? Ses mi, vitese geçmemesi veya atmamı?

Ahmet

Araç ilk kalkışlarda gaz yemiyormuş gibi kasılıyor çok zor ivmeleniyor. Vites geçişlerinde herhangi bir sorun yok. Nissan kuzey ve Nissan görkem de şanzıman arızası olduğunu söylediler. Ekranda sistem hatası/ durdur çalıştır uyarısı var. Arıza ışığı yanıyor.

Nissan Qashqai Ayıplı Araç Şanzıman Problemi

09 Eylül 2023 13:08

Nissan Qashqai Kronik Motor Sorunları Ve Yüksek Maliyetler

20 Ekim 2024 02:42
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Nissan İzmir Nissan Borovalı Servis Beceriksizliği Qashqai

28 Ocak 2024 12:32