Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Asaldan Yalan/yanlış Dolu Servis Raporu

28 Haziran 2024 17:59

Nissan Asal/Samsun'a aracımı şanzıman kontrolü için götürdüm, başıma gelmeyen kalmadı. Öncelikle sırf para kazanmak uğruna bana şanzıman yağı satışı yaptılar ve bu yağı dışarıda koydurmak zorunda kaldığım için aracımın şanzımanı arıza yaptı. Size ilk sorum; koskoca servis müşteriye şanzıman yağı satar mı? Sonrasında aracı kötülemek adına servis raporuna yalan yanlış şeyler yazıp bana güven kazandırarak imzalattılar. Durumu fark ettiğimde WhatsApp üzerinden yaptığım yazışmalarda raporda geçen beyanların şahsıma ait olmadığını belirtmeme rağmen yazdıkları yalanları kabul etmediler ve servis raporunu düzeltmediler. Yazdıkları rapora göre kendi aracıma bilerek ve isteyerek uygun olmayan şanzıman yağı koydurduğumu beyan etmişim. Kim yapar böyle bir şey? Benim kendilerine böyle bir beyanım olmadı, merak ettiğim bir husus da: aracıma uygun olmayan yağ koydurduğumu nasıl tespit etmişler? Sırf aracı kötülemek ve sıfır şanzıman değişimine götürmek ya da aracı ölü fiyatına ikinci elden almak adına bir dolu yalan söylediler. Ustabaşı olacak şahıs sıfır şanzımanların CD'si ile geldiği ve yazılım yüklendiğini, hatta yağ değişimlerinden sonra da yazılım atılması gerektiğini iddia etti. Bu tür insanlar maalesef güzel ülkeme ve insanımıza her an zarar vererek cebini doldurmaktan öte bir şey düşünmemektedirler. Ellerimde WhatsApp yazışmaları var ve bu yazışmalara göre kontrol aşamasında araçtan gelen sarı yağı yazmamalarına rağmen servise uğrayın rapora ilave edelim bu hususu da demişlerdir. Koskoca servis müşterinin WhatsApp yazışması üzerinden rapor değişimini mi kabul etmektedir yoksa aracı kötülemeleri ve yalan yanlış bir rapor düzenlenmesi karşısında kendilerini etkilemeyeceğini düşündükleri sarı yağ konusunu eklemeyi kabul ederek benim diğer durumları fark etmeme engel olmaya mı çalışmaktadır? Netice olarak "sarı yağ geldiğini ekleyelim" diye yazarak kafalarına göre rapor oluşturduklarını kendileri de kabul etmektedir. Bu şahıslar ve Asal Nissan servis hakkında gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim. Severek aldığım ve servis yüzünden hatalar zincirine bağlı arızalanan aracımı dışarıda kendim onartmak zorunda kaldım. Nerede marka saygınlığı, nerede müşteri hakları? Şu an aracımın şanzımanı çalışıyor. Hiçbir problemi kalmadı ancak ben aşırı yıprandım bu süreçte. Zararımın tazmin edilmesini talep ediyorum. İyi günler dilerim.

04 Temmuz 2024 09:57 (Şikayetten 5 gün sonra)
05 Temmuz 2024 16:55

Sizi Japonya Nissan'a şikayet etmeye hazırlanıyorum, yalan dolu servis raporunuzu, müşteriye karşı tavrınızı, şanzıman yağını dışarıya satmanızı vs vs her bir hususu en ince ayrıntısına kadar belirteceğim, siz Nissan'ın marka değerini temsil edemiyorsunuz.

05 Temmuz 2024 16:56

Kısa bir süre önce cevap verildi ancak yukarıda yazmış olduğum hususların hiçbirisi cevaplanmadı, ben detaylı izah istiyorum yazmış olduğum konularla ilgili birer birer cevap bekliyorum buradan olacak şekilde. Buradan yazmayıp da bana gereken cevabı vermişsiniz gibi yalan uydurmayı bırakın lütfen! Buradan yazın açık açık sorularımın cevaplarını!

Selçuk

Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Nissan Karabulut Pişmanlık Deneyimsiz

Eyyup
22 Mart 2024 15:44
Elazığ Nissan Karabulut Pişmanlık Deneyimsiz

Nissan Markası Yetkili Servis Nedeniyle Zarar Görüyor. Müşteri Mağdur.

Talip
20 Şubat 2024 11:18