New Balance Kocaeli 41 AVM SuperStep

New Balance Kocaeli 41 AVM SuperStep
Çiğdem
20 Mayıs 2024 18:11

Kocaeli 41 AVM de bulunan SuperStep spor mağazasından balance 530 modeli 2023 Nisan ayında satın aldım. Bu tarihte topuk sırt kısmı her iki ayakkabıda da sünger ve iç destek kısmı yırtıldı ön file kısımlarında deformasyonlar meydana geldi. Devlet memuru olmam ayakkabıya düzgün bakmam çekecek kullanmam adetim olmasına rağmen firmaya şikayetimi bildirdim bana kullanıcı hatası olarak geri dönüş yaptılar. Bu kadar büyük köklü bir firmanın Türkiye koşullarında bu kadar yüksek maliyetteki ayakkabının bile arkasında durmaması kesinlikle şüphe uyandırıcı. Müşteri memnuniyetini bu marka hiç mi önemsemiyor tüketici hakkı hiç mi umurlarında değil. Ayakkabıya düzgün bakmayan ve aldığımdan beri çok kullanan biri olsam sorunun ben de olduğunu kabul ederdim. Ürünü 1 yıl içerisinde maksimum 3 ay kullanmışımdır ana iskeletinde sorun olduğu için tamir edilmesi imkansız gibi görünüyor. 2. Kez firmaya göndereceğim sonucunu buradan paylaşacağım.

21 Mayıs 2024 08:15 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba, Yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünü farklı bir firmadan aldığınız için ne yazık ki işlem yetkimiz bulunmamaktadır. Şikayetiniz bizim tarafımızdan, ilgili firmaya iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, New Balance

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 21:13
Av. sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yıl Dolmadan Yırtılan Ayakkabı İçin Olumsuz İnceleme Sonucu Ve Tüketici Hakları

16 Haziran 2025 16:24
bir-yil-dolmadan-yirtilan-ayakkabi-icin-olumsuz-inceleme-sonucu-ve-tuketici-haklari-2.jpg

09 Haziran 2025 17:59
New Balance Kısa Sürede Yıpranan Ayakkabı Ve Olumsuz İnceleme Sonucu
Atiye sonuçtan hiç memnun değil

New Balance 530 Spor Ayakkabı Sorunu

29 Ağustos 2023 11:25