Danışma Personelinin Üslup Sorunu Ve İlgisizliği

Muratcan
15 Kasım 2024 00:41

Bugün Nevgross'un Gimat şubesinden alışveriş yaptım ve fiyat konusunda bir sorun yaşayıp danışmaya gittim, çözüm odaklı olunup sorularıma karşılık bulabilmek için. Ö*** veya benzeri bir isimde bir danışma personeli vardı ve o kadar üslupsuz, konuşmayı bilmeyen birisi daha görmedim. Elinde telefon, cevap verip vermemek arasında gidip gelen, baştan savıcı bir şekilde davranış bozukluğu olan birisiyle karşılaşmadım. Gözlerini süzerek cevap veriyor. Bir gözü telefonda, yani danışmaya böyle bir arkadaş yakışmamış. Köklü bir firma, senelerdir alışveriş yaparım ve iade için gittiğimde kızlar çok kibar. Konuyu oğluma anlattım ve oğlum şikayet için aradı, yine aynı şahıs açtı. Telefonu daha sıkıntımızı söylemeden dinlemedi, kapatırken iyi günler deme tenezzülünde bile bulunmadı, hiç yakıştıramadım. Bazen böyle şeyler çok şey kaybettirir. Personel çalıştırırken biraz irdelemek, bakmak, gözlemlemek gerekir. Yakıştıramadım. Böyle bir firmaya hiç mi gören yetkili yok bu davranışları? İl değiştirmek zorunda olmasaydım diğer şubeye, yetkililere bilakis gider anlatırdım.

Ferda
21 Şubat 2024 04:43