Neutron Teknoloji Akıllı Alarm Sorunu

25 Şubat 2024 16:52

İstanbul Çatalca'da elektrik dükkanımız bulunmaktadır. Neutron marka ürünler de satmaktaydık. Bir müşterimiz akıllı alarm sistemi talep etti. İki adet satın aldım ve birini dükkanıma taktım. Dedektörlerin pillerinin çabuk bitmesi dışında bir problem yaşamadık. Ta ki üç yıl doluncaya kadar.
Üç yılın sonunda önce müşterimin alarm sisteminde, iki ay sonra ise benim sistemimde internet bağlantısı kesildi. Cihazlara hiçbir şekilde müdahale edilemiyordu. Sektörden bir arkadaşım neutron'un ticari amaçlı cihazları bloke ettiğini söyledi ve ben de buna inanmaya başladım.
Eğer sadece benim cihazım sorunlu olsaydı, böyle düşünmezdim. Sonra cihazları servise gönderdik. Servis benden 3 bin tl ücret talep etti; CIP yanmış, bir de başka sorunlar varmış. Teklifi kabul etmedim ve cihazımı geri istedim. Gönderilen kargo için 430 TL ödeme yaptım. Artık bu sorunun çözüleceğine inanmıyorum. Alarm sistemlerini söküp attım. Bu yazıyı yazma nedenim, herkesin neutron markasının ürünleri hakkında bilgi sahibi olması içindir.

07 Haziran 2024 22:24 (Şikayetten 3 ay sonra)

Okan
Okan

Merhaba aynı sorunu ben yaşadım. Alarm montaj kurulum ve teknik hizmetler veriyorum. Neutron kablosuz alarm sistemini kullandığım bir çok yerde panel çöküyor çalışmaz hale geliyor. Söküp götürüyorum servise ve her seferinde işlemci yanmış değişmesi gerek 3.500 TL ila 4.500 TL arasında fiyat veriliyor tabi insanlar kabul etmeyince neutron a bir daha bulaşılmaz denip uzaklasiliyor. Bende aynı şekilde şüpheliyim aynı zamanlarda ürünler bozuluyor.

Furkan sonuçtan memnun

Kale Alarm Sürekli Alarm Çalıyor

22 Ocak 2024 14:39
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Neutron Teknoloji Neutron Firmasının Arızalı Ürünler Çözülmeme Sorunları

10 Haziran 2024 16:27