Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Netspeed Sorunumun Asla Çözülmemesi Ve İnternetimin Hiçbir Şekilde Olmaması!

03 Ocak 2024 16:18
03 Ocak 2024 00:23

Netspeed ile internetsiz bir güne tekrardan merhaba. Paranızı çöpe atmak isterseniz Netspeed interneti daha doğrusu internetsizlik kullanmaya başlayabilirsiniz. Asla yardımcı olmuyor ve çözüm üretemiyorlar. Kapınıza ya da binanıza gelen teknik bir ekipleri asla yok. İnternet sorunu yaşar elinize telefonu alıp bir arayayım da konuşayım dersiniz asla muhatap bulamazsınız telefonları kimse açmaz. Dakikalarca belki bir saat boyunca hatta birisi açsın diye beklersiniz o sırada çalan şarkıdan psikolojiniz bozulur sinirlenir ve kapatırsınız. Evet ben yaşadım tam 45 dakika boyunca ulaşamadım ve kapattım. Ama her zaman bir bahaneleri vardır şu yoğunluk bu yoğunluk diyerek sizin bir şekilde kafanızı çelerler. Tek yaptıkları kayıt oluşturmak ve sonrasında kimse sizi aramaz hiçbir şekilde de sorununuz çözülmez. Teknik ekip gelecek derler beklersiniz beklersiniz günlerce gelen giden olmaz ve bir mesaj alırsınız ekip geldi sorununuz çözüldü diye. Bakarsınız hala aynı internetiniz yok veya kopmalar var tekrar aramak istersiniz ama maalesef yine kimseye ulaşamazsınız. İnternetinizde bir sorun olduğunda asla ve asla telefonlara ulaşamazsınız. Sorarım size sorun olduğu zaman ulaşamayacaksam niye arayayım ne yapmam lazım ulaşabilmek için diye, haklısınız der konuyu geçiştirirler. Konuşmanın sonunda bir bakarsınız telefonu kapatmışsınız ama internetiniz hala aynıdır hiçbir sorun çözülmemiştir :) işte Netspeed böyle bir marka, lütfen bu kötülüğü kendinizi bırakın düşmanınıza bile yapmayın.

03 Ocak 2024 21:20 (Şikayetten 5 saat sonra)

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Netspeed Nakil İşlemi 7 Gün Aşımına Rağmen Kurulum Gerçekleşmedi

Tarık