Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Kusurlu Ürün Sorun Çözülmedi

11 Eylül 2023 16:39

4 gün önce Karaca mağazasından almış olduğumuz nespresso Gran lattissima F541 model kahve makinemizi orijinal kutusu ile teslim aldık. Kapsüllerin düştüğü hazne tam oturmuyor diye nespresso müşteri hizmetlerini aradık. Durumu ilettik. Henüz hiç kullanmadık da makineyi bu durumu görünce. Maillerine bu durumun videosunu istediler Bizde video çekip attık. Sonra teknik servise ilettik dediler. Teknik servis ne alaka birebir değişim demeleri lazımken. Yani sorun hala çözülmedi. Kaldı ki ikinci şikayetim bu kadar büyük bir marka bunların kontrollerini yapmadan nasıl bize ulaştırır. Biz alırken bu kadar düşünmedik büyük marka diye ama onlar bizi kaç gündür bekletiyorlar. Acil dönüş bekliyoruz.

12 Eylül 2023 11:04 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Size en hızlı şekilde yardımcı olabilmemiz için ürünü satın aldığınız firma ile görüşmenizi rica ederiz. Yaşanan süreç takip edilecek olup, sizlere bilgilendirilmesi yapılacaktır. Saygılarımızla

Fatih
Fatih
12 Eylül 2023 20:23

Sizlerden de bana ulaşmanızı ve açıklama yapmasını bekliyorum. Hem teknik servise yanlış yönlendirme için hem de bu ürünü nasıl bu şekilde bizlere ulaştırdığınız için. Yani satın almış olduğum mağaza ile ilgili bir sorun yaşamadım zaten. Ürünün bugün teslim edip değişimini talep ettik. Fakat 1 haftadır yaşadığımız mağduriyet ile ilgili sizlerden açıklama bekliyorum doğal olarak

23 Ocak 2025 19:05

07 Ocak 2025 14:21
Nespresso Makinesi Alımında Stok Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Kahve Haznesi Su Dolması ve Düzeltilmemesi

14 Şubat 2024 14:19
Nespresso Kahve Haznesi Su Dolması ve Düzeltilmemesi
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 19:16

31 Ocak 2024 00:11