Neova Sigorta Hasar Ödemesi Yapmıyor!

21 Haziran 2023 22:221.908
2 Destek
21 Haziran 2023 11:49

Neova Sigorta videosunu attığım 1230526nolu hasarı karşılamıyor gerekçe olarak da binanın eski yapi olması gerekçe gösteriyor sigorta yapılırken bina eski veya yeni olduğuna dair herhangi bir Exper yerinde gelip incelemişlermi yapı madem eski gelip eksperiniz baksaydı ona göre poliçe düzenlenseydi Neova Sigorta gerçekten pişmanlık insanları mağdur ediyor

22 Haziran 2023 10:18 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi 21084 takip numarası ile kayıt altına aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size iletişim bilgileriniz aracılığı ile ulaşacağız. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde yer alan iletişim formunu kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

23 Haziran 2023 10:10

Herhangi bir geri dönüş olmadı cevap yazmaları gerektiği için şikayetin altına usulen cevap yazıyorlar arayan soran yok

26 Haziran 2023 11:03

Orhan Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 21084 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

3 Temmuz 2023 10:58

Benimle görüşüp bölge müdürlüğü numarasını veren temsilci arkadaşımız Ankara bölge müdürlüğünüz yüzlerce kez aramama rağmen asla cevap vermiyor sorun hala çözümlenmedi kurtulamıyorum bu sigortadan

14 Temmuz 2023 11:39

Sorun hala çözüme kavuşmadı

Geçmişe Dönük Haksız Ücret Talebiyle Mağdur Ediliyorum

Volkan
14 Ağustos 2025 17:34585

İzmir Menemen gişesi, Kuzey Ege Otoyolu’nda 35 vn 040 plakalı aracımla geçiş yaptığım sırada, bariyer aracımın üzerine d...

Erhan
15 Mayıs 15:00869

BMW marka aracımı satın alırken yaptırdığım ekspertiz raporunda ön camdaki ufak bir taş izi belirtilmişti. Aracımı kasko...

1 Destek

Tümünü Gör
Neova Sigorta Mağduriyeti Yaklaşık Elli Gündür Mağdurum

Neova SigortaMağduriyeti Yaklaşık Elli Gündür Mağdurum

Yunus
Neova Sigorta Kasko Çamura Saplanan Aracıma Kurtarma Hizmeti Vermedi!

Neova Sigorta KaskoÇamura Saplanan Aracıma Kurtarma Hizmeti Vermedi!

Neova Sigorta 11 Saat Oldu Yolda Kaldım!

Neova Sigorta 11 SaatOldu Yolda Kaldım!

Serkan
Neova Sigorta Neden Değer Kaybı Talebimi Reddetmiştir!

Neova Sigorta NedenDeğer Kaybı Talebimi Reddetmiştir!

Eyüp
Neova Sigorta Hasarlı Eşyanın Hasarsız Gözükmesi