Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta Değer Kaybı Hakkında Haksız Ödeme!

18 Aralık 2024 10:12

13.11.2024 tarihinde Neova Katılım Sigorta Poliçesine sahip bir araçla trafik kazası yaşadık. Karşı tarafın %100 kusurlu bulunduğu bu kazada, aracımdaki değer kaybı için maille başvuru yaptım. Arabulucu aradı, Neova Sigorta'nın bir meblağ belirlediğini aktardı. Ben de bu tutarın aracımın değer kaybını karşılamadığını ve kabul etmediğimi aktardım. Ama ne hikmetse Neova Sigorta, benim kabul etmeme rağmen kendi kafasına göre bu meblağı hesabıma yollamış. Öncelikle karşınızdakinin beyanını, kabul etmediğini dikkate alın ve iletişime geçin. Al, bizim belirlediğimiz meblağ bu diye hesaba para yollamayın. Her türlü hakkımı arayacağımın bilinmesini isterim.
Hasar Dosya No: 159***90

18 Aralık 2024 10:46 (Şikayetten 34 dakika sonra)
20 Aralık 2024 11:44

Serhat Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 47616 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

20 Aralık 2024 13:05

Konu dosya için Real formül baz alınarak tarafınıza ödenmiştir. Dosya için başka bir ödeme yapılamamaktadır. Diye bana cevap verdiniz. Sizler diyorsunuz ki bizim ödememiz bu ister kabul et ister etme. Sizleri avukat aracılığıyla Sigorta Tahkim Komisyonuna ve CİMER'e şikayet edeceğim. Kendi kafanıza göre Real formül baz alındı diyorsunuz. Neymiş bu formül kimse bilmiyor da siz mi biliyorsunuz? Neova Katılım Sigortayı seçen ve kullanan arkadaşlar daha dikkatli olmamalılar.

Busra
Busra

Merhaba sonraki süreç nedir acaba bilgilendiri misiniz? Bende çok mağdurum nasıl yol izleyeceğimi bilemiyorum. Arabılucu evrak göndererek fazlaya ilişkin haklarım elden alınmak isteniyor.

Uğur
Uğur

Hocam geçmiş olsun. Acaba süreciniz nasıl bilgilendirir misiniz

Serhat

Sağ olun. Neova sigortadan bir gelişme yoktur. CİMER'e şikayet ettim onu bekliyorum.

Kalem sonucu yetersiz buldu

26 Şubat 2024 11:20

Neova Katılım Sigorta Hasar Dosyam İçin Muhatap Bulamıyorum

13 Mayıs 2025 11:30
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Neova Katılım Sigorta'dan Değer Kaybı Mağduriyeti

17 Nisan 2025 20:50