Neova Kasko Araç Rayiç Bedel Sorunu Dosya Numarası 1256819

Neova Kasko Araç Rayiç Bedel Sorunu Dosya Numarası 1256819
15 Ağustos 2023 11:573.293

Neova Kasko hasar sözleşmesinde çarpışma teminatı Rayiç Bedel yazarak Aracımın piyasa değeri Gerçek eş değeri 3.000.000 üzeriyken sadece 2.200.000 teklif edildi. Aracımı tamir etsem bile bu fiyata serviste tamir ettiremem BMW Marka ile Araç seyir halindeyken motosikletin ( karşı kırmızı ışıktan geçiş yapmak istemesiyle ) ile Önümdeki Ww Amarok Marka Aracın Ani kontrolsüz fren duruşu ile Arkadan Çarpmam neden oldu. Aracım ağır hasarlı zarar gördü Müşteri hizmetleri ne zaman arasam Araç araştırma biriminde diyerek süreç devam ediyor. Bir ay oldu. bekliyorum. Neden bekletiliyor. Neova kasko şikayetçiyim

22 Ağustos 2023 16:06

Neova Kasko Teminat olarak Verdiği Teminata Sadık Kalmıyor Müşterisine Karşı Ezikmiş gibi davranıyor Sanki Sadaka verecekmiş gibi davranıyor araç Değerini Kabul etmiyor Ödeme yapılmıyor İkame Araç Vermiyor Teminat Gösterdiği Rayiç Bedeli Kendilerinin Belirlediği Olacak diyerek Aksi takdirde Telefon Cevap vermez Aramaz muhatap Olarak kimse Zaten yok Müşteri hizmetleri Ne zaman arasanız araştırma Biriminde deyip Başından Salar istediği kadar dosya bekletir Araç model Neova için önemli değil vermek istediği Rayiç sadece Kendisi karar verir tsb Kasko Değer Rayiç Kabul Etmez Exspertiz Raporu Kabul etmez Araç Kendi orijinal Donanım Kabul Etmez BMW orijinal ligini Kabul Etmez Resmi Belge Kabul etmez kasko Yaparken Bunları Bu sorunları açık yazarsanız bizde mağdur olmazdık Sayın Neova Şirketi Bir Çok Ekspertiz aradığımda Herkes Diyor Kasko açık olarak Ödeme yapmamak için Sebep Buluyor

3 Destek
15 Ağustos 2023 15:49 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi 23913 takip numarası ile kayıt altına aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. İlettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size iletişim bilgileriniz aracılığı ile ulaşacağız. Farklı soru ve talepleriniz için web sitemizde yer alan iletişim formunu kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

15 Ağustos 2023 16:09
Eki aç

1 Ay Oldu saygı ile bekledim Belirsizlikle dolu süreç işleyişi var Araç tamir ettiremiyorum araç satın alamıyorum sadece bekliyorum

22 Ağustos 2023 10:39

Neova Kasko Verdikleri Teminat Geçersiz gibi Davranıp aracımızın ……. Plakalı 2017 Model 5.20d xdrive Executive m Sport Olmadığını Belirterek aksi takdirde ispatlamamı istiyorlar Ekspertiz Rapor Kabul Etmiyorlar Araç ilk Satın Aldığımızda Kasko Değeri 2.850.000 Tl Şimdiki Kasko Değeri 3.232.003,00 Bin 2.200.000 Türk lirası Teklif Edip ister Kabul Et ister Kabul etme Diyerek Başka Konuşacak Yok Deyip Konuyu Kapatıyorlar Fiyat Bakınca Gerçekleri Fark Edeceğinize açıktır Aracım satın alırken Executive m Sport olarak satın almıştım Araç için Bakım yaptığım BMW otomotiv aradım PDF olarak ekte sunuyorum araç Sonrasına dair hiçbir cant ve ya aksesuar ekli değildir Bütün Parçaları Orijinal Fabrikasyon Paket Dahilindedir gerçek Sıradan BMW Kullanıcısı Bu araç gerçek Executive Olduğunu hemen anlar Türkiye https://www.tsb.org.tr/tr Sorgulama yapıldığında BMW 5.20d xdrive Executive m Sport Diye bir Seçenek zaten yok Türkiye'deki tsb ( Executive ) Seçenek Sunamaması benim Hatam Değildir Aksi ispat ediyorsanız Müfettiş Ve ya Bilirkişi Doğru Sonuca Varmamıza Açıklık Getirecektir Sorunlu müşteri gibi davranmadım Saygı ile süreleriniz beklerken Tek Taraflı istekleriniz Pek anlamlı Masumane bulunamıyor Aracım otomatik park özelliği olan Koltuk Soğutma Klimalı ile 360 camera özelliği olan Koltuk klimalı Metalic safir boyası olan bir araç olması dahi Executive m Sport Olduğu zaten açıktır Fabrika ayarında ne varsa kendi fabrikasyon paketidir 5.20d xdrive Executive m Sport Olduğu Açıktır araç Tamir etme hakkım olmadığı için Dokunamıyorum Araç Satın Alamıyorum Konforlu Huzurlu bir Hayat beklerken Müşteriniz oldum Kasko yaptım Müşterinize Kötü davranıyor sunuz Kasko Kaliteli Güvenilir yaşam için yapılırken Huzursuz oldum Teklif edilen para ile bu araç yürümesi bile şüphelidir Hiç birini Kabul etmiyorsanız 2.200.0000 İki milyon iki yüz bin Tl Piyasada Araç varsa Aracımın eş değerinden head up -360 Camera- Otomatik Park Özelliği - olan Koltuk Soğutma Klimalı -Metalic Safir Olarak ikinci el Araç alımı Satın almanızı istiyorum Hakkımı Seçmek istiyorum Aracımı da istemiyorum Parada istemiyorum BMW Türkiye Bir Çok Ekspertiz Firmaları Aradığımda Kaska Şirketi Ödeme yapamamak İçin Sebepler Çıkarmış Demesi Ayrıca bir Üzüntü İçindeyim Kasko Yaparken Verdiğiniz Teminatlar Rayiç Bedel Sadık Kalacağınızı inanıyorum Mağduriyetim her gün Daha da Büyüyor

25 Ağustos 2023 16:08

Mustafa Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 23913 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

29 Ağustos 2023 15:00

Neova Olan Güvenim Kalmadı Adalete Güveniyorum 25 Ağustos arandım 30 Ağustos Çarşamba Günü Dosya Sonuca Bağlanacak Söz verildi Sizden Sebep Belirsizliklerle 1.5 ay Beklettiniz

1 Eylül 2023 10:06

Aracımın 3 defa sovtaj ihalesi yapıldı ilk verdiğiniz Teklif 2.200 bin tl bir sonraki teklifiniz 2.700 bin tl 3.5 milyonluk Araca 2.700 bin tl lik Değer verdiğinizde Hasarlı iki boyalı aracımın emsali olmayan aracın bile altında fiyat verdiniz Ben Müşterinizim Ve bu işi Yapıyorsunuz TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL Ayına Girdik ilk dosya açtığımız gün gibi Anlamsız Teklif şüpheli eşdeğer emsal Gösterilmeden (Piyasa değerlemesi paket kapsamında diğer araçlar ile kıyaslaması genel olarak yapılmış olup, rakamda artış uygun görülmemiştir.) diyerek İster Kabul et İster Kabul etme Anlamında Baskı yapıyorsunuz Çarşamba gününe kadar müsaade istemiştiniz. Gün geçtikçe mağduriyetim artmakta olup halen aracımın piyasa değeri konusunda sizinle bir mutabakata varılamamıştır. Aksi takdirde aracımı yetkili servise alıp mahkeme bilirkişi ile hasar tespiti ve sonrasında yine bilirkişi ataması ile piyasa değer tespiti işlemlerine başlayıp hakkımı yasal yollara ile arayacağımı bilgilerinize arz ederim. Saygılarımla.

2 Eylül 2023 06:48

Neova kasko pişmanlığı 3.5 Milyon Tl ilk araca 2.700 bin tl Teklif ederek Neova kasko Adeta İster kabul et ister kabul etme Rayiç Bedel Yok Araç 3 Adet emsal Araç Göstermeden Ya bu ödeme kabul edersin ya da Git başının çaresine bak Yıllarca mahkeme uğraşacaksam Neden 2 ay boyunca Neova kasko varmış gibi konuştunuz zamanımı aldınız Sizin sorumsuzluğunuz işinizi yapmamanız yüzünden Mahkemelere uğraşmak zorunda bıraktınız

2 Eylül 2023 17:08

Neova Kasko tercih ediyorum ama sadece düşmanlarıma Neova Sigorta müşteriye değer verdiğini düşünmüyorum Tam Felaket bir firma sigorta şirketiyiz diye ortada durmayın Sigorta yapacakların dikkat sadece sigortam var dersin başına bir şey geldi mi Sap gibi ortada Kalırsın Şu an bana yaptıkları gibi 3.5 Milyonluk Araca 2.700 bin tl ister al istersen git dava aç Diyorlar araç Emsali Yok Rayiç Bedel Yok Dilediğin yere git şikayet et derler Neova Sigorta olarak neyi nereden kurtarırız derdine düşen çürük çaplı zerre güven duyulmayacak bir yer tüm insanların dikkat ben mağdur oldum siz Kendini Kurtarın bunlara sigorta kasko yaptırmayın sizin paranızla sizinle alay ederler haberiniz olsun Ne hakkımızı Savuna bildim ne de Kanunlara Saygıları var Onların umurunda da değil Kanunları Kendileri Koyuyor Hasarlı araç birimi kurumsallıktan uzak, bakkal tarzında çalışıyor İster Bunu Alırsın İstemezsen Almazsın Her şey poliçeyi yapana kadar aman dua edin aracınızın başına bir şey gelmesin. Araç kaza yaparsa Yandınız kurumsal olmayı bilmeyen poliçe ödemesini alırken gösterdiği profesyonelliği göstermeyen Türkiye'de Bu kadar ilgisiz ve yetersiz bir firma yok sanırım nereye girsem bu firma hakkında şikayet var ama hala kendini düzeltmeyen bir firma bu kadar ödeme yapıp bu ilgisizliği biz hak etmiyoruz. Neova Kasko Yapacaksanız kaskosuz binin daha iyi Yaptırmayın Muhatap yok Rayiç Bedel Kanunu yok Emsal Araç kanunu Yok Kanunu Sadece o an kim görevli ise Keyfi nasıl istere o dur Yaptırmayın Novadan Böyle tıraş bir sigorta şirketi daha görmedim sakına hiçbir şekilde poliçe yaptırmayın mağdur Ederler

Neova Sigorta'dan Pert Tazminatında Gecikme Ve Saygısız Üslup!

19 Ocak 19:422.055

Neova Katılım Sigorta’dan kasko poliçem bulunuyor. 61 *** 688 plakalı aracımla 22.12.2025 tarihinde kaza yaptım ve sonra...

Neova Sigorta'dan Pert Tazminatında Gecikme Ve Saygısız Üslup!
1 Destek

Tümünü Gör
Neova Sigorta Mağduriyeti Yaklaşık Elli Gündür Mağdurum

Neova SigortaMağduriyeti Yaklaşık Elli Gündür Mağdurum

Yunus
Neova Sigorta Kasko Çamura Saplanan Aracıma Kurtarma Hizmeti Vermedi!

Neova SigortaKasko Çamura Saplanan Aracıma Kurtarma Hizmeti Vermedi!

Neova Sigorta 11 Saat Oldu Yolda Kaldım!

Neova Sigorta 11Saat Oldu Yolda Kaldım!

Serkan
Neova Sigorta Neden Değer Kaybı Talebimi Reddetmiştir!

Neova SigortaNeden Değer Kaybı Talebimi Reddetmiştir!

Eyüp
Neova Sigorta Hasarlı Eşyanın Hasarsız Gözükmesi