NdesigN Teslimat Süresinin Doğru Verilmemesi

29 Mayıs 2023 20:13

NdesigN Modoko şubesinden 11.04.2023 'te secret model köşe koltuk sipariş verdik. Teslim süresi 4-5 hafta olarak kapora verip sözleşme yaptık. Düğün tarihimizin 10 Haziran olduğunu belirttik. Oradaki m**ö** bey çok rahat yetişeceğini söyledi. Kalan ücreti teslimat tarihinden 10 gün önce yatıracağız diye anlaştık. 16 Mayıs'ta aranarak 26 mayısta teslim edeceklerini söylediler ve ücretin tamamını talep ettiler. Gönderdik.

24 mayısta teslime 2 gün varken kumaşı tedarik edemediklerini ve 2 haziranda getireceklerini söylediler. Bugün 29 Mayıs tekrar aradığımızda, internet üzerinden görmediğimiz başka kumaş seçmemizi istediler. Kabul etmedik. Şu an teslimat tarihini 5-10 Haziran arası olarak kesin olmamakla birlikte vadediyorlar. Kapora ücretinin kalan tutarını almak için teslimat tarihi uydurup bu kadar büyük firma gerçekten 20-30 bine mi adını karalıyor.

Kumaşın gelmeyeceği verdiği teslimat tarihinden 2 gün önce mi belli oluyor bu kadar büyük firma hiç kendine hata payı bırakmıyor yani öyle mi. Yapılan çok çirkin ikinci vaat edilen 2 Haziran'da koltuk gelmezse iadesini yapıp paramı isteyeceğim her yere de şikayetimi yapacağım. İnsanları kelime oyunlarıyla saf yerine koyuyorlar. Benim 30 binimi almadan bir koltuğu üretemeyen firmaya da kimse güvenip parasını kaptırmasın.

Uğurkan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurkan
27 Ağustos 2023 18:38
Vivense Koltuğumuz 8 Aydır Teslim Edilmedi
Vivense Koltuğumuz 8 Aydır Teslim Edilmedi

Kübra
10 Ekim 2024 22:07
NdesigN 'den Hayal Kırıklığı: Leke Tutmayan Koltuk Masalı
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 12:26
Enza Home Modoko Şubesinden Yaptığım Koltuk Siparişi