Hidayet
20 Ağustos 2024 15:25

2024 Şubat ayında NdesigN Gaziantep şubesinden evimize yemek odası ve oturma grubu ile aynı renkte kumaş aldık. Ürünün düğünden önce hazır olacağı ve depolarında bekletileceği söylendi. Temmuz'da olan düğünümüz için bir ay önceden haber verdik. Daha sonra gelen koltuk takımının ayak rengi istediğimizden farklıydı. Mağaza yetkilisi ile görüştüğümüzde düzelteceklerini, yanlış ürünü getirdiklerini söyleyip ürünü götürdüler ve birkaç gün sonra farklı bir ürün getirdiler. Kumaş rengi yanlıştı. Yemek odası ile tamamen farklı bir renkti. Bu sorunu Gaziantep mağaza yetkilisi ile görüştüğümüzde önce suçu bize atıp 'Sizin seçtiğiniz renk bu' deyip işin içinden sıyrılmaya çalıştılar. Sonra yemek odası doğru renk olduğu için bu yöntem işe yaramadı. Haliyle ürünler fabrikaya (sanırım Bursa'da) gidip kumaşları değiştirilip getirildi. Kına gecemle aynı günde... Daha sonra koltuk kumaşlarını sorduğumuzda hep bahanelerle karşılaştık. 20 Ağustos günü bilgimiz dışında eve bir kargo geldi. Alıcı ödemeli koltuk kumaşları vardı içinde. Tahmin edersiniz ki onun rengi de tamamen yanlıştı ve yine tahmin edersiniz ki mağaza yetkilisi onu da benim seçtiğimi söyleyip beni suçladı. Alıcı ödemeli kargonun bile (ürünü bize mağazanın teslim etmesi gerekiyor. Muhatabımız onlar, ben paramı ödemişim) ticaret ahlakına sığmadığı ortamda telefonda görüştüğüm B**** Bey, sözde bölge sorumlusu, 'Siz bu ürünü seçmişsiniz, kodu siz kontrol edecektiniz' gibi suçlamalarla haklı çıkmaya çalıştı. Ben müşteri olarak ürünü sadece seçmekle sorumlu olduğum halde ticaret ahlakından yoksun bir şekilde beni suçlamaya devam etti. Sanki ilk hataları gibi asla çözüm odaklı yaklaşmadı. Muhatabım onlarken ana merkezi arayıp şikayet etmek zorunda kaldım ve şu an bu platformdayım. Sürecin başından sonuna kadar sorun yaşayıp üstüne suçlanıp çözüm odaklı olmayıp ticaret ahlakından haberi olmayan insanlarla muhatap olduk. Olmaya devam ediyoruz. Bu markanın Antep şubesi sayesinde sonuna kadar mağdur edildik. Üslup her şeydir arkadaşlar, bunun yanında müşteri memnuniyeti de her şeydir ama ne yazık ki Gaziantep NdesigN şubesinin bundan haberi yok. NdesigN mi? Bir daha asla... Görsele koltuk kumaşları arasındaki dağlar kadar farkı ekliyorum. Anlaşılan B**** Bey daha önce bu konuşma üslubuyla müşteriyi suçlayarak böyle bir sorunu halletmiş ki bizim üstümüzde de denemeye çalıştı. Kendisine iş hayatında başarılar dilerim, bu üslupla başarıya ulaşabilirse tabi.

İbrahim
23 Ekim 2023 21:56
Denizhan sonuçtan memnun

NdesigN Hatalı Gelen Mobilya

Denizhan
16 Temmuz 2024 22:54
"Her şey için teşekkür ederim. Yemek takımım ve orta sehpam değişti. Sadece yemek masamdaki sandalyelerin kumaşından olmadıklarını söylediler."
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
28 Şubat 2024 13:12
Düzce Divanev Satış Sonrası Müşteri İlgisizliği
Enes sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 16:31
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 18:03
Doğtaş Mobilya Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksiklikleri