Nays Uygulaması Güvenlik Sorunu

Nays Uygulaması Güvenlik Sorunu
24 Temmuz 2024 23:31

Arkadaşımın arkadaşına 10 bin TL para transferi yaparken tam o esnada güvenlik nedeniyle şifre istedi. Şifreyi girdim. Bir sorun oluştu, 'o iş bizde' falan filan dedi. Uygulamadan attı. Tekrar giriş yapmaya çalışırken şifreniz güvenlik nedeniyle bloke edildi. Yeni şifre al ibaresi çıktı. Yeni şifre alırken İş Bankası müşteri numarası ile bir numara aradı, 'para atmaya çalıştığınız hesap takipte, transfer yapamazsınız ancak şubeden yapabilirsiniz' dedi. Kapattık telefonu, gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Başka hesaplardan para atıyoruz, gidiyor, sorun yok. Çamuru kendilerine değil de karşı vatandaşa atıyor. Yeni şifre oluşturup giriş yapmaya çalışıyorum, yine aynı hatayı veriyor. Nays müşteri hizmetlerini aradım, dediler 2 saat bekleyin tekrar giriş yapın. Tamam dedik, bekledik, saat doldu, giriş yapmaya çalıştım, yine olmadı. Tekrar aradım, kayıt açıldı, yine bekleyin dedi. 3 saat daha bekledim, tekrar giriş yaptım, yine aynı hatayı veriyorum. Arıyorum müşteri hizmetlerini, maalesef ki kalifiye/tecrübeli personel olmadığı için kimse bir şey bilmiyor. Derdimi anlatıyorum, anlatıyorum, boş kovaya anlatır gibi anlatıyorum, sonuç alamıyorum. En son İş Bankası'nın yan uygulaması dedik, onu aradık. Robot gibi müşteri hizmetleri, 'İş Bankası'ndan başka yardımcı olamıyorum' diyor. Uygulama sizin olsun, mevcut paramı İş Bankası'na transfer edin. Kapatın isterseniz hesabı, umurumda değil. Acil lazım olan parayı geri alamıyorum. Beni mağdur ettiniz. Benim için Nays bitti.

profile profile
25 Temmuz 2024 14:13

Hala çözülmedi sorunum kimse ilgilen miyor param içeride kaldı hesaba da giremiyorum paramıda alamıyorum

25 Temmuz 2024 17:33

Gören okuyan var ise böyle paranız içeride kalırsa müşteri hizmetlerinden hesabı sildirip İş Bankası'ndan saniyede çekiliyor İş Bankası şubesinde bilen yoksa maxi puan hesap aktarım diye girmesi gerekiyor dahada böyle yan uygulamaları kullanır mıyım kullanmam bu da tecrübe oldu

Tamer
Tamer

Hocam hesap silme işini telefon ile mi yoksa şubeden mi yaptın? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Yakup

Telefon ile yapılıyor müşteri hizmetlerini ara hesabı sildir yeni hesap aç uygulama içerisinden müşteri hizmetlerine bağlan paran varsa oradaki parayı yeni hesabıma aktarın de aktarıyorlar

Kaybolan Para Transferi: Nays'a Güvenim Sarsıldı!

Vedat
30 Aralık 2024 23:53
Kaybolan Para Transferi: Nays'a Güvenim Sarsıldı!
Münür sonuçtan hiç memnun değil

Münür
31 Temmuz 2024 12:17
Erdi sonuçtan çok memnun

Erdi
29 Ocak 2025 02:34
"Teşekkür ederim bugün arayıp gerekeni yaptılar sağ olsunlar"