Musab sonuçtan hiç memnun değil

Nays İş Bankası SMS Sorunu

Nays İş Bankası SMS Sorunu
01 Haziran 2023 13:07

İş Bankası tarafından telefonuma gelen SMS te Nays Hediye Para kampanyası kapsamında 22 TL sonrasında 202 TL tutarlı harcamanızdan diye devam mesaj ulaşmıştır. Ne iş bankasında kullandığım aktif bir hesabım vardır. Ne de Nays uygulaması diye bir şeyi hiçbir zaman kullanmadım. Ciddi bir güvenlik zaafiyeti sonucunda adıma başka biri tarafından açılmış Nays hesabından işlemler yapılmış. Nays uygulaması ve İş Bankasının bu konuda güvenlik zaafiyeti bulunuyor. Müşteri temsilcileri hiçbir bilgi vermeden sadece beni savcılığa yönlendiriyor. İş Bankası Isparta şubesi müdürü ise Nays'ın bizimle bir ilgisi yok diyor. Böylesine bir güvenlik zaafiyeti bulunan Nays uygulamasından şikayetçiyim.

07 Haziran 2023 09:49 (Şikayetten 5 gün sonra)
07 Haziran 2023 13:53

Nereden müşteriniz oluyormuşum. Müşteriniz falan değilim ben sizin. Telefonuma gelen harcama mesajları olmasa hayatımda duymadım ben Nays diye bir şeyi. Sizin sisteminiz o kadar güvenlik zaafiyeti olan bir sistem ki haberim olmadan benim adıma başkaları hesap açabiliyor. Sizde bu dolandırıcılık faaliyetlerine çanak tutuyorsunuz. Mahkemede maddi manevi tazminat davalarında görüşeceğiz sizinle.

Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
22 Kasım 2023 00:52