İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Muyu Yatak Şikayet Bel Ağrısı Ve İnanılmaz Rahatsız Edici

12 Ağustos 2023 11:00

Muyu şikayet! Rahat edeceğimizi düşünerek aldığımız muyu marka yatak aldık ama pişmanız. 10 yıl garantili diye bize satılan üründe 2 Yıldır inanılmaz bel ağrıları sırt ağrıları olmaya başladı. Neredeyse 4-5 ayrı sağlık kuruluşuna muayene olduk. Eşim ve ben ikimizden rahatsız olduk. Başka bir yatak kullandık ve sırt ağrılarımız sona erdi. Tekrar Muyu'da yattık. Aynı ağrılar 2 günde tekrarlamaya başladı. Konu hakkında yetkili olan o** bey ile iletişime geçtik. Yatağı aldığımız günkü ödediğimiz ücreti iade ederiz dedi. Yatak o zaman 4-5 bin liraydı. Şimdi ise 20-30 bin lira iyi niyet olmadan edilen bu teklif bizi daha da üzdü. Şimdi tüm hastane masraflarımızı ve bugüne kadar bize verdiği huzursuzluktan dolayı tazminat Hakkımızı Muyu firmasına avukatım aracılığıyla tüm hastane raporlarımızla dava açarak talep edeceğiz. Bu durumu basın kuruluşu üzerinden internet sosyal medya üzerinden gerekli tüm yerlere yoğun bir şekilde ileteceğiz umarım bu durum başka insanların dünya kadar para verip sağlıklarından ve konforlu uykularından olmasını engeller.

profile profile profile
21 Ağustos 2023 15:29 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhabalar, Sipariş numaranızı ya da siparişinize ait bilgileri iletmenizi rica edeceğiz. Müşteri hizmetleri departmanımız sizlere hızlıca yardımcı oluyor olacaklardır. Geri dönüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz. Sevgiler, Muyu Ekibi

21 Ağustos 2023 22:05

Emalinize bilgilerimi yolladım dönüş bekliyorum

23 Ağustos 2023 13:08

Bilgilerimi ilettiğim halde Arayan, soran veya çözüm sağlayan bir durum olmadı, ŞİKAYET'im devam ediyor!

23 Ağustos 2023 14:22

Merhaba İsmail Bey, Müşteri deneyim uzmanlarımız dün sizi saat 13:37'de arama yaptılar. Fakat ulaşamadılar. Bugün içerisinde tekrardan sizleri arıyor olacağız. Bilginize, Sevgiler Muyu Ekibi

29 Ağustos 2023 14:12

Piyasanın kesinlikle en kötü yatak markası muyu bir çözüm sağlamadılar sadece yatağı satana kadar ilgililer garanti var dedikleri halde kesinlikle çözüm sağlamadılar 35.000₺ lik yatak satıyorlar ama kötü bir ürün mahvolduk eşimde bende fıtık olduk bizi fiziki rahatsızlıkları baş başa bıraktılar yatak değil işkence aleti gibi bir ürün kesinlikle kimseye tavsiye etmiyoruz

29 Ağustos 2023 14:15

Kurucuları oğuazhan bey denilen şahısla konuşmamızda bizimle dalga geçer gibi ürünlerinin sorunu onları pek de ilgilendirmediğini sorunun onlar için bir önemi olmadığını ve kahvaltımı sizin için bölemem diyerek tepki gösterdiğini üzülerek belirtmek isterim kesinlikle ürünleri olan yataklarında sağlıksız bir yaşam yaşamamak için tavsiye etmiyorum

30 Ağustos 2023 12:07
31 Ağustos 2023 08:21

Ürününüzde olan problem den dolayı biz sağlık sorunu yaşamaktayız fıtık ve uyuşmalar ve rahatsız uykulardan kaynaklı durumlar yaşamaktayız siz 2020 yılında 4000 lira olan yatağı şu an 34.000 lira olan yatak fiyatıyken alay eder gibi 4000 lira iade edelim dediniz bu ticari ahlakınızı zaten ortaya koyuyor yazık size verilen paralara markanızın kalitesi işte bu kadar kimse bize geçmiş olsun bile demedi siz olsanız 4000 lirayı kabul edermiydiniz insanları kandırmyı bırakın para kolay kazanılmıyor sağlıkta öyle

Sema
Sema

Bugün bende insgramda reklamını gördüm tam sipariş vereyim dedim acaba şikayet var mıdır diye bir baktım herkes şikayetçi ve muhatap yok sanırım maalesef sipariş vermekten vazgeçtim

Ozan
Ozan

Yeni bir yatak arayışına girip muyu markasını tercihe çok yaklaşmıştım. Şikayeti gördüm, İsmail Bey'in yazdıklarını doğrular nitelikte firma cevaplarını da okudum. Almaktan vazgeçtim. Tebrikler Muyu, teşekkürler İsmail Bey

Emrah
Emrah

Tam sipariş verecekken bir de şikayetlerini okuyayım diye bakmıştım. Geçmiş olsun ismail bey. Bu kötü tecrübenizi paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim. Kahvaltımı sizin için bölemem diyen bir yetkiliyi ilk defa duydum. Fiyatları görünce kurumsal bir yer diye düşünmüştüm. Demek ki muyu merdivenaltı bir marka. Bildik markalardan almakta yarar var. Kahvaltılarını yapsınlar. İnsanların paralarına göz dikmesinler.

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Muyu Yatak Kabarmadı, Mağduriyetimiz Giderilmedi

Aynur
11 Şubat 2025 01:04
Muyu Yatak Kabarmadı, Mağduriyetimiz Giderilmedi
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Muyu Yatak 2 Sene Sonunda Deformasyona Uğradı...

Mehtap
21 Haziran 2023 05:54
Mehtap sonuçtan çok memnun

Muyu Yatak: Garantiye Rağmen Çöken Konfor

Mehtap
12 Kasım 2024 12:16
"Şikayetim üzerine marka temsilcisi iletişime geçti çok güzel ilgilenildi, yatağımın değişimi sağlandı yeni yatak elime ulaştı, yatağın yanında hediye de göndermişler. Çok teşekkür ederim 🙏"