Fatih sonuçtan çok memnun

Multinet Sözleşme Ve Müşteri Temsilcisi

02 Kasım 2023 15:53
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Merhaba Multinet ve ekibi gerekli özeni göstererek sorunumuzu çözmüştür ilgilenen arkadaşa teşekkür ediyoruz.”

Merhaba yaklaşık 15 aydır Multinet yemek kartını kullanıyoruz. Firma olarak nisanda ayında imzaladığımız 1 yıllık sözleşmenin 13 ay sonra haziran ayında ital ettik. Aradan 3 ay geçtikten sonra Multinet temsilcisi tarafımıza ulaşıp sözleşmenin iptal edilmediğinden dolayı tarafımıza iptal bedeli yansımasından bahsetti ki aynı temsilci 3 ay önce bizi ikna etmek için 1 ay süreyle de oyalamıştır, ben daha iyi teklifle size geleceğim diyerek 1 ay bizi oyaladı. Şimdi aramış ben size o zaman da gerekeni elimden geleni yaptım diyor (yaptığı bir şey de yok) görüşmeler kayıt altındadır dinleyebilirler, şimdi ise tarafımıza bir bedel yansıtılmak istiyor ama Multinet'e devam edersem yansıtmayacakmış bunu söyledikten sonra neden Multinet ki? Gereğinin en kısa sürede yapılmasını talep ediyoruz. İyi çalışmalar

02 Kasım 2023 16:05 (Şikayetten 11 dakika sonra)
06 Kasım 2023 12:26

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Fatih
10 Kasım 2023 15:23

Burhanettin sonuçtan çok memnun

Sürekli Aramalar Ve Satış Baskısı Nedeniyle Mağduriyet

Burhanettin
30 Eylül 10:55
"Şikayet yöneticisi arkadaşımıza nazik ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim. Önerdiği çözüm ve ihtiyaç analizini iyi yapması sonucunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum."
Burak sonuçtan memnun

29 Ağustos 2023 10:46
"Teşekkürler"
Merve sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 10:00

Multinet'in Yeni Kuralları İşletmeleri Zor Durumda Bırakıyor