Multinet Üye İş Yeri

15 Kasım 2023 20:44

Pazartesi gününden bu yana Multinet ile uğraşıyorum. Yemek kartı için anlaşma sağladık, süreç güzel ilerledi. Ancak üye iş yeri olmak için başvuru yapmak istedik. Belki 50 kere denedik, başvuru formunu doldurmak için sistemlerinin hata verdiğini gördük. Müşteri hizmetlerini aradık, ancak başvuru formu için canlı desteğe bağlanmak ayrı bir uğraş istedi. Sonunda hatayı iletebildik ve durum ilgili ekibe iletildi. Şimdi beklemekteyiz, ne zaman arayıp sorunu çözeceklerini bilmiyoruz. Anlaşmayı sağlayıp sağlayamayacağımızı bilemiyorum. Bu kadar büyük bir sistem kurmuşsunuz ve 1 saat içinde çözülebilecek bir sorunla müşteriyi 3 gün uğraştırmanız anlaşılır gibi değil. Ocak ayında çalışmaya başlayacağımızı sanıyordum, ama son çare olarak şikayet etmeye kadar geldik. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Altı üstü bir başvuru yapacağız. Eğer sisteminizde bir sıkıntı varsa, başka bir yöntemle de olsa bunu çözmelisiniz. Müşteriyi günlerce uğraştırmak hiç hoş değil!

16 Kasım 2023 08:33 (Şikayetten 11 saat sonra)
16 Kasım 2023 16:25

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Binali sonuçtan memnun

Binali
17 Şubat 13:27
"Sürecin telafisi yapılsaydı çok daha iyi olabilirdi (komisyonda indirim ya da birkaç ay komisyonsuz çalışma gibi) Harici Şikayetvar a teşekkürler sorunum sayenizde çözüldü. Beni arayan Multinet temsilcisi Murat beye teşekkürler"
Burhanettin sonuçtan çok memnun

Sürekli Aramalar Ve Satış Baskısı Nedeniyle Mağduriyet

Burhanettin
30 Eylül 10:55
"Şikayet yöneticisi arkadaşımıza nazik ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim. Önerdiği çözüm ve ihtiyaç analizini iyi yapması sonucunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum."

Aytunç
20 Şubat 2024 03:35