Kemal sonuçtan hiç memnun değil

MSI Türkiye MSI'ın İade Ve Servis Sıkıntısı

29 Nisan 2024 11:10

Aldığım MSI Thin GF63 bilgisayarda ilk günden itibaren aşırı yüksek RAM kullanımı ve oyun açamama sorunu vardı. Tüm bu sorunlara ek olarak videodaki gibi ekranda da problem yaşadım. Bunun için aldığım Vatan mağazasına gittiğimde, bana kutu açıldığı için iade alamayacaklarını söylediler; ancak kutuyu orada kendileri açtılar. Yani, oyun bilgisayarı diye satılan laptop, en basit oyun olan Valorant'ı bile açamıyor. Bunun üzerine, aldıktan 6 gün sonra cihazı servise gönderdim. Bana, servis uygun görürse iade edileceği söylendi; ancak ürün tamir edilirse iade hakkımın elinden alınacağı belirtildi. Ben iade istiyorum. Servis, beni arayarak bu bilgisayarın Valorant'ı açamayacağını söyledi. Bu durumu kabul etmek mümkün değil. Ben kendi istediğim oyunu oynamak zorunda mıyım, yoksa sizin istediğiniz oyunu mu oynamalıyım? Üstelik iade de yapılmayacağını söylediler. Markaya olan güvenim kalmadı ve ürün geldiğinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Emin
Emin

Bende de benzer bir sıkıntı var. RAM kullanımı yüzde 70-80 den aşağı inmiyor. Ayrıca internette gezinirken bile fan sesi oluyor. Bunlar normal midir, sorun sizde çözüldü mü?

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 10:46
Burak sonuçtan çok memnun