Tayfur sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Rog Strix G713rs Uyku Modunda Ekran Kilitleniyor

18 Şubat 2024 15:15

1 yıl öncesinde aldığım Asus rog strix g713rs modelinde oyun laptobumda kronik problemler yaşamaya başladım. Laptop oyun oynadığımda (dota2) oyunda duraksayarak oyundan atıyordu. Bu da oyun performansını ve kalitesini etkiliyordu. Bunun yanında uyku moduna geçtiğinde laptopu başlatmak için herhangi bir tuşa bastığımda ekran açılmıyor siyah kalıyor. Güç tuşuna uzun süreli basarak kapatıyorum ve tekrar başlatıyorum. Eylül başlarında tamamıyla ekran açılmamaya başladı ve servise gönderdim. Tamir edildi diye tekrar gönderildi laptop 2 hafta kadar normal çalıştı fakat sonrasında yine aynı durumları yaşamaya başladım. Defalarca değişim istememe rağmen mağduriyetim giderilmedi.
Konu ile ilgili video çektim daha iyi anlaşılması açısından. Umarım en kısa süre değişim işlemi gerçekleşir. Servis çok kötü ürünlere hiç değer vermeden tek kat bir şeffaf poşete sarıp göndermişler bir önceki servis olayında. Bu konu ayrıca sinirlerimi bozmuştu. Ben özenle çift kutu ile göndermem rağmen onlar özensiz iş yapıyorlar.

Tayfur
Tayfur
18 Şubat 2024 20:21

Ertuğrul
Ertuğrul

Merhaba. Sorun çözüldü mü hocam

İsmail
İsmail

Bende de var nasıl çözdünüz problemi

Gıdası bugün Vatan Bilgisayar'dan satın aldım aynı sorun bende de var sorununuz giderildi mi

Asus Laptop Isınma Sorunu Ve Garanti Problemleri

18 Eylül 2024 17:48
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 19:51

Asus Bilgisayar Kategorileri