Bora sonuçtan hiç memnun değil

MSI Türkiye MSI Donanımsal Hata Ve Servisinin Başarısızlığı

05 Ocak 2024 01:25

Bundan yaklaşık 3-4 ay önce MSI katana modelli 4070 ekran kartlı bilgisayarı yetkili satıcı üzerinden satın aldım. Aldığım zamandan beri güç gerektiren her şeyde her oyunda her programda çökme sorunu yaşıyorum ve gücü kesmek zorunda kalıyorum. 25 Aralık 2023 tarihinde bilgisayarı Türkiye'de tek olan MSI servisi ServisPoint adlı işletmeye götürdüm. Yaşadığım yerden yaklaşık 3 saat yolculuk yapıp elimde taşıyarak... Tamam bakacağız dediler ve 3 ocakta tekrar kendim gidip teslim aldım. Bana herhangi bir sorun olmadığını detaylı testleri yapıp bilgisayarı sıfırladıklarını söylediler ama ben onlara götürmeden önce de kendim sıfırlamıştım, fayda etmemişti. Kullanacağım programları ve oyunları yükleyip tekrar denediğimde aynı sorunun daha kötüsünü yaşadım ve bilgisayar beyaz ekran verip kendini kilitleyip kapandı, gücü kesmek zorunda kaldım. Bilgisayarı çantası dışında bir yere koymuşluğum yoktur gözümden bile sakınırım. Şu an çok mağdur durumdayım. Öğrenciyim ve çeşitli ödevler, projeler yapmak için 55 bin tl vererek aldığım bilgisayarımda bu gibi durumla karşılaştım ve bana sorun yok deyip gönderdiler. Aynı sorunları yaşıyorum ve yardım istiyorum. Ürünümün sıfırıyla değiştirilmesini talep ediyorum.

26 Şubat 2024 14:12

Çabalarım sonucu ServisPoint sonunda raporu verdi ve cihazımı değişim için kabul ettiler. ServisPoint uzun sürse de yardımcı oldu ama MSI marka olarak asla iletişime geçmedi memnun kalmadım. Şu anlık bilgisayarımda herhangi bir problem yok

Ertuğrul
Ertuğrul

Bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm buldunmu sen

Bora

Tekrar servise götürdüm rapor verdiler satın aldığım yer ile iletişim halindeyim değişim veya iade yapacağım. Sendeki sorun nedir acaba?

MSI Türkiye MSI Katana Şikayet Ve Değişim Talebi

16 Şubat 2024 20:17
Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecinde Oluşan Hasar Ve Aşırı Ücret Talebi

16 Nisan 2025 18:06