Buse sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Mor İncir Mağazasından Kovulduk

28 Mart 2024 19:08

Malatya Mor İncir mağazasından kovulduk. Mağazaya müşteri olarak girdik, ürünlere bakıyorduk. Elimizde 2 gömlekle mağazanın diğer tarafına bakmaya giderken kasa sorumlusu olduğunu düşündüğüm şahıs yüksek sesle bağırarak kapattık, satış yapmıyoruz diyerek ellerini birbirine vurdu. Ben dahil olmak üzere içerideki bütün müşteriler donakaldık. Biz ablamla arkamıza dönüp baktık sonrasında müşteri almıyorlardır diye düşündük. Pardon dedik ne dediniz. Dediler ki konuşmayı bilmiyorsunuz değişik bir şey söyledi. Pardon da dedim burada nerede yazıyor kapanış saati? Ramazan ayı 30 gün. Kapıya kağıt yapıştırmak çok başka resmen bizi kovuyorsunuz dedim. Kasanın arkasından öne doğru eğilerek evet kovuyorum sizi def olun diye bağırdı kapıya doğru ellerini sallayarak. Kamera kayıtlarının dahi incelenmesini ve personelin hal ve hareketlerinin izlenmesini istiyorum. Mor İncir mağazasının sürekli müşterisi olarak gerekenin yapılmasını gerçekten istiyorum. Bir başka müşteri zaten video kaydına aldı nerede paylaşır bilmiyorum çıkarken de haklısınız bizi kovdular dedi. O şikayetini ne üzeri yapar ben bilmiyorum. Bir başka mağazaya girdik ve oradaki kasa sorumlusuna biz geldik ama kovulmayız değil mi diye sordum. Nereden cıktı o dediler ve bir başka 2 müşteri de nereye şikayet edeceksiniz biz de şikayet edeceğiz dediler. Rakip mağaza gerçekten böyle bir şey yaptılar mı dedi. Evet dedik diğer müşterilerle. Ve Mor İncir Mağazası olarak gerekeni yapacağınızı düşünüyorum. Şikayet sürecinin özellikle takipçisi olacağım.

30 Temmuz 2025 12:50
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 21:11
Mor İncir İade Kabul Etmeyip Resmen Kovmaya Çalıştılar

Bahçelievler Şubesinde Gerginlik Ve İletişim Sorunu

28 Ekim 2024 19:08
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Mor İncir Defolu Ürün Satışı Ve İlgisiz Mağaza Müdürü

08 Temmuz 2025 18:46