Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla- Yayla Mopaş Ve Getir

Tuzla- Yayla Mopaş Ve Getir
12 Nisan 2024 16:51

Getir üzerinde Mopaş market'te sabah saatlerinde sipariş verdim. Vermiş olduğum 894 TL'lik siparişin içerisinde 1 kilo patates vardı fişini kesip bana düzenleyip getirmişler. Fişte patates yazıyor ama normalde patates gelmedi. Sabahtan itibaren 2 defa denedim bir türlü getir müşteri hizmetlerine bağlanamadım. En son akşamüstü saat 4 gibi bağlandım ve kendilerini anlattım hem yazılı hem sözlü ısrarla iade edebileceklerini ya da kupon olarak verebileceklerini söylüyorlar. Ben neden tekrardan 31 TL kurye ücreti ödeyeyim 1 kilo patates sipariş vermek için. Zaten vereceğim siparişte market minimum 300 TL alışveriş yapmalısın diyor. Hem patates almak için markete 300 TL alışveriş yapacağım, hem de üstüne bir de kurye parası ödeyeceğim bu kadar işini bilmemezlik olamaz. Böyle bir durumda getirin kendisi ya gönderecek kuryesini bana onu getirecek ürünü ya da markete baskı yapacak market bir şekilde getirecek. Ben neden cebimden tekrar para ödüyorum ya.

12 Nisan 2024 20:41 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Mopaş Müşteri Hizmetleri

Hatice
Hatice
16 Nisan 2024 15:49

Çözüm ile ilgili dönüşünüzü bekliyorum

01 Ekim 2023 19:37
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:50
Önder sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 16:08

02 Temmuz 2024 21:44
Mopaş App Alışveriş Teslimatının Yapılmaması
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 17:30
Mopaş Online Alışverişinde Teslimat Sorunu