Monster Tulpar V20.3 Oyun Modundan Ofis Moduna Alıyor

16 Eylül 2024 22:07

Monster Tulpar T7 v20.3 kullanıyorum. PCB tasarım programlarına ve oyunlara girince manuel olarak turbo moduna alıyorum fakat kendiliğinden oyun moduna geri alıyor. Sebebini bir türlü bulamadım. 6 ay bakımlarını yaptırdığımda çalışana bu şikayetimi ilettiğimde bununla ilgili arıza kaydı açtılar fakat driver sorunu deyip hiçbir işlem yapılmayıp ürün bana geri verildi. Bu sorundan 2 yıldır mağdurum.

16 Eylül 2024 22:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

17 Eylül 2024 11:08
Yusuf
Yusuf
17 Eylül 2024 22:44

Yanıtınız için teşekkürler fakat linkte attığınız driveri bilgisayarıma kuramıyorum eski controlcenteri da kaldıramıyorum yenisinide yükleyemiyorum

18 Eylül 2024 09:00

Değerli Yusuf Ö., Şikayetvar üzerinde ki telefon numaranız üzerinden size ulaşamadık. Sorunun çözümü için no'lu telefon numaramızı arayarak çağrı merkezimizden, teknik destek ve uzaktan bağlantı desteği alabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 21:56
Dolunay sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2024 23:49
Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:21
Tunahan sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 12:48
"Monster bilgisayar ım ile ilgili sorunu arayarak yardımcı oldular ve sorunumu çözüp cihazı teslim ettiler. İlgileri ve sorun çözüm odaklı çalışmaları için teşekkür ederim."

Monster Notebook Kategorileri