Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servis Kontrol Etmeden Geri Yolluyor

Monster Teknik Servis Kontrol Etmeden Geri Yolluyor
06 Şubat 2024 10:02

Monster marka laptopumda ekran değişikliği ve bakım kontrolü yapılmadan geri gönderilmiş. Durum şöyle: Laptopum 60 Hz'de çalışıyor fakat 120 Hz'de çalışmıyor. Bu nedenle laptopumu bakıma gönderdim. Gönderdikten sonra servis, ekranda kronik bir hata olduğunu ve ilerleyen zamanlarda 60 Hz'de de çalışmayacağını belirtti. LCD değişimi yapılmasını önerdiler ve ben de onay verdim. Bunun üzerine bana 3900 TL fiyat teklif edildi LCD panel değişimi için ve ben kabul ettim. İşten çıktım, eve gittim, laptopu kutudan çıkardım ve açmaya çalıştım fakat açılmadı. Bir hafta beklediğim laptop bakımdan geliyor ama yine arızalı, hatta eskisinden daha kötü, hiç açılmıyor. Güç düğmesine basıyorum, ışık yanıyor, fan çalışıyor, 3 saniye sonra duruyor. Bilgisayardan hiçbir ses gelmiyor, ekran yok ama güç düğmesinin ışığı hâlâ yanıyor. Anlamadığım, bakım servisindeki çalışanlar kontrol etmeden mi geri gönderiyorlar? Müşteri temsilcisiyle konuştum, bilgisi yok. Aynı işlemleri üç defa yaptırdı. Olmayınca 45 dakika bekleyin, güç kablosunu takarak sonra tekrar deneyin dedi. Hiçbir şey değişmedi, yine aynı sorun devam ediyor. Ben anlamıyorum, teknik servise gönderdiğim hiçbir cihaz tek seferde düzgün bir şekilde elime ulaşmadı. Sürekli hata, sürekli problem ve ben cihazı ikinci kez geri gönderiyorum. Hatta bir bakım sırasında üç defa gönderdim ve Monster bana bir mouse pad gönderdi. Acaba bu sefer ne gönderecekler? Bir haftam gitti, şimdi bir hafta daha ve bu ekstra bir haftalık süreyi nasıl telafi edecekler merak ediyorum. Kendi hataları yüzünden zamanımı alıyorlar ve ben bir yazılımcı olarak laptopuma ihtiyaç duyuyorum. Ancak elimde hiçbir şey yok. En çok sinirlendiğim nokta, teknik servisin çok kötü olması. Sanki kontrol edilmeden geri gönderiyorlar. Neden hiçbir bakımı tek seferde doğru düzgün yapamıyorlar, sürekli hata, sürekli problem neden? Kontrol edebilirsiniz: KAR012456679. Bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Detaylı bilgi için beni arayabilirsiniz.

06 Şubat 2024 10:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

06 Şubat 2024 10:21

Merhaba Atalay Bey, Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Atalay
Atalay
06 Şubat 2024 13:52

Çözüm Alternatif olarak söylenen şey '' Cihazı teknik servise tekrar gönderin '' bu da demek oluyor ki 1 hafta daha elimde cihaz olmayacak 1 hafta daha kontrol edilmediği için boşa giden zaman

Monster Abra A5v16.6 Ekran Pikselleşme

21 Haziran 2024 06:03
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Ekran Arızası

03 Ekim 2023 21:08