Berke sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 18:55

Monster Notebook'tan aldığım ve aldığım günden beri sorun üzerine sorun yaşadığım Abra A5 V16.7 modeli laptopun sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık 3 hafta önce servise, ekran renklerinin kayması ve ekranın bir bölümünde görüntü olmaması sebebiyle gönderdiğim ve benden LCD ekran panel değişimi için 4.400 TL ödeme alınan bilgisayar, bugün itibarıyla aynı sorunu tekrarladı. Henüz elime ulaşalı 10 gün olmasına ve toplam kullandığım gün sayısı 3 veya 4'ü geçmemesine rağmen aynı sorunun tekrarlanması, beni bir kez daha Monster'ı tercih ettiğime pişman etti. Şimdi ürünü tekrar servise göndermem gerekecek ve benden yine ücret mi talep edilecek? Böyle bir problemi çevremde farklı marka laptop kullanan hiçbir arkadaşım yaşamazken, Monster kullanıcısı olan ben neden yaşıyorum? Üstelik ürünü servise gönderip üzerine para vermeme rağmen?

17 Mart 2024 18:32

Monster Notebook'tan aldığım Abra a5 v16.7 bilgisayarım aldığım günden beri sürekli problem çıkartıyor. Ürünü yaklaşık 3 hafta önce ekrandaki renk kayması ve ekranın bir bölümünde görüntünün olmaması sebebiyle servise yolladım bir süre sonra bana bilgisayarın LCD ekranının değişmesi gerektiğini ve garanti süresi dolduğu için 4400 TL ücret ödemem gerektiği söylendi. Hiçbir hatam olmamasına rağmen ve başka bilgisayarımın olmamasından dolayı mecburen 4400 TL ücreti ödedim ve LCD paneli değiştirildi. Ürün elime ulaştıktan 10 gün sonra ise renk kayması sorunu tekrar ortaya çıktı. Servise gönderdiğim ürün için bir daha LCD ekran panel değişim ücreti mi istenecek? Bilgisayarı aldığım günden beri pişmanlık üstüne pişmanlık yaşıyorum

Ek
17 Mart 2024 18:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Mart 2024 14:30

Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 21:29

02 Ekim 2024 11:02
Kübra sonuçtan memnun

20 Mart 2024 12:00

Monster Abra A5 V16.7 Notebookta Tekrarlayan LCD Panel Sorunu Ve Kalıcı Çözüm Talebi

12 Eylül 2025 16:11
monster-abra-a5-v167-notebookta-tekrarlayan-lcd-panel-sorunu-ve-kalici-cozum-talebi-2.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 14:50

Monster Notebook Kategorileri