Monster Notebook Tulpar T5 V19.5 Sürekli Arızalanıyor

22 Nisan 2023 11:52

Monster notebook Tulpar t5 v19.5 model bilgisayarım sürekli arızalarla servise gitmesine rağmen geldiğinde sorunlar aynı devam ediyor. Bilgisayar açılmıyor diye servise gönderdim anakartta bir parça değişimi için 1500 TL ödeme aldılar. İlk geldiğinde bilgisayar açıldı ama tuşların bazıları çalışmıyordu.

Sonra ekran gidip gelmeye başladı, şimdi yine açılmıyor bilgisayar. Daha önce de gönderdiğimde de klavye değiştirdik sözde parasını verip ama takılan klavye de sıkıntılı çalışıyor. Hangi problem için gönderdiysek bilgisayarı adam akıllı test etmeden gönderiyorlar hep, daha öncesinde de uzun bir süre kısık ses problemiyle idare etmek zorunda kalmıştım.

Parça değişimleri için parasını ödüyorum madem düzgün bir şekilde yapıp gönderin sonraki hafta tekrar göndermek zorunda kalmayayım. Kesinlikle Monster bilgisayar aldığım için pişmanım bir daha aynı hatayı yapmam.

22 Nisan 2023 11:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

22 Nisan 2023 15:38

Değerli Grey B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan K.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 12:53

23 Ocak 03:57