Monster Notebook Teknik Servis Hüsranı: Bilgisayarım Ve Verilerim Tehlikede

20 Şubat 2024 16:00

Sizlere Monster garantisi tarafından nasıl mağdur edildiğimi anlatacağım. GM5TGE... 81 seri numaralı bilgisayarımı, IPS ekranında lekeler ve ışık sızdırması şikayeti nedeniyle servise götürdüm. Servis ekranımı değiştirdi. Servisten teslim aldığım günün ertesi, sol altta beyaz bir leke oluştu ve tekrar servise götürdüm. Bana ekranın tekrar değiştirildiğini söylediler. Teslim aldığım bilgisayarım bu sefer SSD sorunu çıkardı; Windows ekranında SSD'yi görmüyor, ancak BIOS ekranında görüyor. Tekrar servise götürdüm ve bana sorunun basit olduğunu, çözüp geri vereceklerini ilettiler. Bir sonraki gidişimde bilgisayarımın SSD'si, içindeki 2 yıllık tüm bilgilerim, eğitimlerim, fotoğraflarım silinmiş şekilde ve benim bilgim olmadan değiştirilmişti. İzmir Çankaya garanti servisinde yaşanan bu olaylar sonucunda, servis çalışanı bunun benim rızam dışında yapılamayacağını, ancak kayıtlara baktığında gerçekten de benim bilgim olmadan yapıldığını gördü. Yeni takılan ekranda çok net ışık sızmaları mevcuttu. Servisteki adama nasıl böyle bir şey olabileceğini sorduğumda, 'O olabilir, yapacak bir şey yok' yanıtını aldım. Ekrandaki lekeler için gittiğim servis, bilgisayarımın içindeki her şeyi silip yine lekeli bir ekranla beni geri çıkardı, hiçbir sorunum giderilmedi. Servisteki adama durumun nasıl düzeleceğini sorduğumda, müşteri hizmetlerine şikayet etmemi söyledi. Sistemdeki mail adresimin yanlış girildiğini, ilk sohbette 'Abi bunu değiştirelim, bana mail gelmiyor, değerlendirme formunu dolduramıyorum' dediğimde, 'O basit iş, hemen hallederiz' dedi. Ancak durumun sıkıntılı olduğunu ve hatalı olduklarını fark ettiğinde, mail adresini şimdi değiştiremeyeceklerini, daha sonra değiştireceklerini söyledi. Formu bilerek bana göndermiyorlar, yorum yapmamı engellemek için. Ben Ege Üniversitesi'nde öğrenciyim, yazılım ile uğraşıyorum ve bilgisayarıma gözüm gibi bakıyorum.

20 Şubat 2024 16:04 (Şikayetten 4 dakika sonra)

20 Şubat 2024 17:27

Değerli Hakan K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Hakan
21 Şubat 2024 22:29

Teknik destek aradı çok müsait olmadığım bir zamanda konuyu tam olarak kapatamadık buraya ilgilenildi yazmışlar. Adama diyorum PC yi servise verirken gayet sağlamdı SSD de bir sorun yoktu, serviste benim SSD yi bozuyorlar içerisindeki her şey gidiyor ve diyorlar biz suçlu olduğumuzun farkıdayız üstüne bir bardak su iç. Ardından yeni ekran da ışık sızdırması çok rahatsız edici düzeyde, diyor gel değiştir ama yine yeni ekranda da olabilir berbat bir hizmet gerçekten pes. Övündükleri servis hizmetleri işler yolunday ken iyi terse düştü mü kendi başının çaresine bak diyorlar. Almış olduğum eğitimler yaklaşık 7 yıllık fotoğraflar hepsi gitti gerçekten ziyan. Adam bana diyor git eğitimi tekrardan iste, diyorum almış olduğum eğitim grup egitimi bireysel değil diyor yapacak bir şey yok. Hatalı olduklarının farkındalar bana değerlendirme formu göndermediler diyecek o kadar sözüm var ki anlatamam çok sıkıntıya girdim çok.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
09 Eylül 2023 10:30

Burak
24 Ocak 2024 23:35

Mert
09 Aralık 2023 15:46
Faik sonuçtan hiç memnun değil

Faik
27 Ekim 2023 13:15