Monster Notebook Siyah Ekranda Kalıyor!

20 Haziran 2024 13:21
Yağız
16 Haziran 2024 18:20

Merhaba ürünüm Monster abra A7 13 serisi bugün sabah kalktım ve bilgisayarı açmak istedim ilk olarak 30 dakika boyunca siyah ekranda kaldı ve açılmadı sonrada bu Monster yazısında kaldı ve yaklaşık 15 dakikadır böyle daha ürünü alalı 1 yıl bile olmadan zaten 3 kez teknik servise gittim ama tekrar gideceğim gibi görünüyor oyun deneyimi iyi olsa da çok teknik sorunla karşılaşıyorum.

20 Haziran 2024 13:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

20 Haziran 2024 14:47

Abdullah

Aynı sorunu şu an ben yaşıyorum abra a5 v17 garantisi bitti sorunun kaynağı nedir olası ihtimaller nelerdir Windows 11 güncellemesi sonrası başıma geldi güncelleme sonrası bu aşamayı geçemediği için açılmıyor boot menü/Bios gibi ayarları da açamıyorum burda kalıyor evde değilim şu an pili çıkartıp böyle bıraktım bilgisayarı bir süre sonra kapanıyormuş HDD ışığı sadece açılırken yanıyor sonra oda yanmıyor

Abdullah

Ben önümü görebildim benzer sorunu yaşayan olursa da bilgilendirmek istedim 11'in KB50663878 seri numaralı güncellemesinden kaynaklı bazı SSD lerin bozulmasıymış benim bozulan m2 ssdim kendim ilaveten aldığım Samsung 980Pro 1TB idi Monster'in bilgisayara taktığı da Samsung 500GB m2 SSD idi 1TB olanı sökünce bilgisayar düzeldi en azından Bios ekranı açılıyor bilgisayar bir tepki veriyor chatgpt ne kadar doğru bilgi veriyor bilmiyorum ama boot dosyaları bozulmuş boot etmeye çalışıp edemediği için böyleymiş biçimlendirme ya da chkdsk gibi işlemler yapılmadığı için ya da fiziki bir zarar görmediği için r-studio programı ile kesin kurtara bilirmişim

Monster Notebook Servis Sonrası Bilgisayarımda Yeni Sorunlar ve Batarya Deformasyonu

20 Ekim 21:52
monster-notebook-servis-sonrasi-bilgisayarimda-yeni-sorunlar-ve-batarya-deformasyonu-4.jpg
monster-notebook-servis-sonrasi-bilgisayarimda-yeni-sorunlar-ve-batarya-deformasyonu-3.jpg
monster-notebook-servis-sonrasi-bilgisayarimda-yeni-sorunlar-ve-batarya-deformasyonu-1.jpg

Servis Sürecindeki Gecikme Ve Mağduriyet

23 Haziran 15:17