Davuthan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servis Hizmetinden Memnun Kalmadım

17 Ekim 2023 00:03

Bilgisayarım çok iyi çalışırken birisinin tavsiyesi üzerine küçük bir işlem diye birisine termal pedleri değiştirttim. Ve o işlemden sonra bilgisayar çok ısınıp kasmaya ve 10 dakika sonra kendini kapatmaya başladı.

Durumu izah eden termal pedlerden dolayı sorun olduğunu anlatan bir not yazarak servise gönderdim. Ama servis fanlardan kaynaklı olduğunu söyleyip 1 fani 420 TL ücretle diğerini ücretsiz değiştirdi. PC bana geldiğinde fanın bir yere sürterek çok ses çıkarttığını gördüm. Ve ufak bir işlem yaptığımda 3 5 dakika içinde bilgisayar kendisini kapatıyordu. Yani hiç bakmamışlar bile. Fanları taktıktan sonra kontrol bile etmemişler. Üstelik kapağı açıp fani kontrol ettiğimde bir fanin defolu olduğunu ve o yüzden ses çıkarttığını gördüm. Farklı bir servise ücret ödeyerek sorunu çözdüm fani da kırdım attım eski fanımı taktım.

Yıllardır Monster kullanıyorum her zaman da memnun olmuştum ama bu sefer güvenim sarsıldı. Bu arada sorun olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti için klavyeyi değiştirmişler. Satılmayacak defolu eşyaları o şekilde değerlendiriyorlar demek ki. Herhangi bir talebim yok sadece çok sinirlendim bunları yazmak istedim.

17 Ekim 2023 00:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Davuthan
17 Ekim 2023 09:40

17 Ekim 2023 09:40

Değerli Davuthan D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Görüş ve önerileriniz ilgili birimlerimize aktarılmıştır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Davuthan
20 Ekim 2023 09:37

Tekrar servise gönderdim umarım ilgilenirsiniz.

14 Mart 2024 15:11

22 Ağustos 2023 17:23
Zeyd sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2024 18:54
"Şikayetimden yaklaşık olarak 1 gün sonra müşteri hizmetlerinden Atakan bey benimle iletişime geçti. Sorunun halledilmesi için konu ile bizzat ilgileneceğini bildirdi ancak staj sonuna kadar bilgisayarımı kullanmam gerekeceği için teknik servis başvurusunu erteleme kararı aldık. Staj sona erer ermez 30 Temmuz gibi kendisiyle irtibat kurdum ve müşteri kaydı oluşturuldu. 31'inde Monster Ankara şubesindeki teknik servise bilgisayarımı teslim ettim. Aynı gün içerisinde istediğim eski (orijinal/5400RPM ile çalışan) fan markasının takılı olduğu bilgisayarımı teslim aldım. Yaklaşık olarak 16 gündür bilgisayarımı kullanıyorum ve fandan herhangi bir rahatsız edici ses gelmiyor. Sorun benim için tatlıya bağlandı çok şükür. Son olarak bu süreç zarfında benimle en iyi şekilde ilgilenen, sorunun üstesinden gelmek için yoğun çaba sarf eden Atakan bey'e teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sağ olun hocam :)"
Monster Notebook Değişimi Yapılan Fandaki Rahatsız Edici Ses Sorunu!
Sarkis sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 10:28
Monster Bilgisayar Teknik Servisinde Hayal Kırıklığı: Beklenen Hizmet Alınamıyor
Monster Notebook Kategorileri