Zübeyde sonuçtan çok memnun

Monster Teknik Servis Laptopu Bozdu

22 Ağustos 2024 00:08
Zübeyde'nin Teşekkür Mesajı
“Yetkili ilgilendi sorunu çözdüler. Teşekkürler”

Monster bakıma giden bilgisayara 3500 TL gibi ödeme yaptık. Geldiğinde defalarca BİP sesi çıkarıyor ve kendiliğinden kapanıyordu. Gitmeden önce böyle bir sorun yoktu. Tekrar gönderdik 730 TL fan ödedik. Yine aynı şekilde BİP sesi çıkarıyor ve kapanıyor. Teknik servis bilmiyorsa yapamadık desin ne biçim iş yapıyorsunuz. Klavye değişti. Harddisk değişti fan değişti ama ilk gittiğinde olmayan sorunu 2 defa gönderdik yapamadınız boşa para verip durduk. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

22 Ağustos 2024 00:12 (Şikayetten 4 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 11:31

Değerli Zübeyde Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Zübeyde

Aytaç sonuçtan memnun değil

31 Temmuz 2024 18:23
Utku sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 12:44
"Teşekkür ederim Monster cihazı geçmişe dönük kayıtlardan dolayı o armayı kabul etti"
Burak sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 14:45

09 Şubat 2024 15:59